Мъжът ми иска тройка с гей, не знам дали трябва да съм с него

Нека бъдем честни – има ли нещо по-важно в една връзка от хубавия секс? Едва ли, ако сте достатъчно обективни, бихте дали положителен отговор на този въпрос. Но дори и когато сексът е прекрасен, нещо друго може да се обърка. А тази история е много, много интересна:

„С приятеля ми сме заедно от 6 години и се обичаме безкрайно. Винаги сме имали много сексуална връзка. Правили сме го по 2-3 пъти на ден и никога не ни е писвало.

Истината е, че неговият сексуален апетит е по-висок от моя, но аз се съобразявам с него, дори и когато аз нямам желание за интимност.

Година и половина след началото на връзката ни, той ми сподели, че иска да опитаме суинг. Аз не исках и първоначално му отказах, но след дълги уговорки се съгласих, защото исках да бъда добро гадже.



Отидохме в суинг бар, където имаше доста забавни двойки, а любимият ми не спираше да ме уверява, че аз съм най-сексапилната жена там. Това ме караше да се чувствам страхотно.

Не бих казала, че сексът с други двойки е велико преживяване, но продължихме да го правим във времето. Дори последният път беше малко преди пандемията.

Всичко беше наред доскоро, преди партньорът ми да ми сподели следващото си желание. Сега той иска да правим тройка с мъж гей или трансджендър. Каза ми, че няма хомосексуални наклонности, но иска да опитаме. Истината е обаче, че това адски много ме отблъсна от него.

Казах му, че не съм съгласна, а той започна да ми обяснява, че съм фригидна. Вече нямам желание за секс с него и не съм сигурна, че трябва да се боря за връзката ни. Въпреки че го обичам...



Той ми каза, че съм истинска късметлийка, че ме обича и че много жени могат само да мечтаят за връзка като нашата.“, Алекс.

Отговорът на специалиста:

Твоят приятел може само да се шегува, като казва че жените искат подобно нещо. Повечето биха избягали на мига след подобно предложение.

Няма никакво значение каква е неговата сексуалност, а какво искаш ти. Не си длъжна да бъдеш с него, ако не го желаеш вече. Не си длъжна да правиш и тройка, ако не искаш.

В случай, че избереш да продължавате да сте заедно, е като възродите малките романтични моменти с повече докосване, целувки и сладки приказки.

Четете още: Вече е научно доказано: Само глупавите мъже изневеряват