Мъжът ми каза, че има нужда от почивка - случи се най-лошото

Това е една история за любов, омраза, досада, изневяра и проваления живот на едно дете:

"През последните 8 години живеех с мисълта, че съм открила любовта на живота си. Мъжът, с когото ще остарея, който ме обича, уважава и държи на мен също толкова, колкото аз на него. Не мога да повярвам какво се случи, сякаш сега се сбъдва най-големият ми кошмар.

Искрата на любовта пламна помежду ни още при първата ни среща. Всичко беше толкова красиво и розово - бяхме на една вълна и двамата изживяхме най-хубавите си години заедно. Мислех, че с времето това ще продължи и дори че ще става още по-прекрасно. Преди година станахме родители, имаме най-невероятната дъщеря на света. Но няколко месеца след раждането ѝ той започна да се държи доста, доста странно. Внезапно усетих, че любимият ми мъж все повече охладнява към мен и дори избягваше да прекарваме време заедно, докато един ден не ми съобщи, че има нужда от пространство и иска да се разделим временно.

Бях съкрушена, не исках да повярвам на ушите си, но нямах друг избор. Обичам го и трябваше да му дам пространство и време, но с надеждата, че ще се съберем отново. Само няколко дни по-късно случайно научих, че той се вижда с друга жена. Познавам я, те винаги са поддържали контакт, но той ми е казвал, че няма за какво да се тревожа, тъй като отдавна не изпитва чувства към нея. Уверяваше ме, че тя е само приятелка и че не одобрява факта, че е била с твърде много мъже. И аз повярвах, защото всичко беше наред цели 8 години.

Но явно всичко е било една голяма лъжа, защото вече знам, че е щастлив с нея и отскоро живеят заедно. През месеците, в които сме разделени, аз го молех да се върне при мен и детето ни, да поработим над връзката си, за да бъдем същото хубаво и здраво семейство, каквото винаги сме били. Знам, че звуча отчаяно, но сърцето ми се къса. Не мога да приема, че ме е зарязал заради друга и че загърби не само мен, но и дъщеря ни, за да бъде с онази жена. Сега трябваше да сме щастливи родители, но в момента е най-лошият период в живота ми. Плача всеки ден и не виждам изход от ситуацията...", Е.

А вие какво бихте направили, ако ви се случи нещо подобно? Как да простиш на някого, с когото си градил семейство, че само за един миг е загърбил всичко и да продължиш напред?

Четете още: 15 фрази, с които можете да разтопите сърцето на всяка жена