Мъжът ми ме заряза по време на вечеря, за да отиде при проститутка

Много пъти сме говорили за любовта, която неминуемо освен красиви мигове и приятни усещания, понякога носи и огорчение. Един ден просто се събуждаме и разбираме, че човекът, който години наред е бил най-голямата ни опора вече не ни гледа със същия плам в очите. Или още по-лошото - от дълго време знаем, че не сме единствени за него, но в един момент ни омръзва да бъдем пренебрегвани и трябва да се изправим пред най-трудното решение. Да напуснем онзи, когото все още обичаме. Заради самите себе си, в името на бъдещото ни щастие. Представяме ви днешната ни история:

"Със съпруга ми сме женени от осем години. Той е на 58, аз съм на 55. Живеехме прекрасно, никога нищо не ни е липсвало. Имаме общ бизнес, който върви отлично и често ходехме на почивки в луксозни курорти.

И въпреки че животът ни е бил спокоен и изпълнен с любов, през последните 2 години съпругът ми сякаш се промени. Започна да общува повече с други жени, но само флиртуваше. Знаех, че това е нещо естествено и не се притеснявах, защото приемах, че е просто закачка и нищо повече.

В един момент обаче започнах да разбирам, че ми изневерява. Заболя ме, при това много. Аз обаче не исках да се предам толкова лесно, вярвах че това е временно и че някога отношенията ни ще бъдат същите като преди. Докато една вечер не се случи нещо ужасно.

Бяхме на поредната си почивка и вечеряхме в ресторанта на хотела, в който бяхме отседнали. Беше приятно, говорехме си, докато в един момент съпругът ми подскочи. Каза ми, че има прерязващи болки в корема и има нужда да се прибере в стаята. Каза ми да не бързам да идвам с него, а да си довърша вечерята.

Тази ситуация много ме осъмни, но реших, че ще остана, както ме помоли той. По-късно, когато се прибрах в стаята, той вече си беше легнал. Знаех, че нещо не е наред, усещах че ме лъже. На следващата сутрин от джоба на панталоните му изпадна бележка, на която беше написан номерът на момиче, което работи на повикване...

Почувствах се като асболютен идиот. Той започна да ме убеждава, че нищо не е такова, каквото изглежда, но аз знаех какво се случва, защото и друг път ми е изневерявал. Предавал ме е твърде много пъти, за да повярвам на думите му, въпреки че ми се искаше.

Често се е случвало да се обаждат мъже, с които съпругът ми се е карал, защото са разбирали, че е спал с жените им. И мисля, че този случай сложи край на търпението ми.

В брака ни вече няма никаква интимност, дори и сексът се превърна в мираж. В момента и не разговаряме, освен по битови въпроси. Чувствам се като самотна, отчаяна домакиня, не мога да продължавам повече така", В.

А вие били ли сте в подобна ситуация? Как бихте постъпили - ще можете ли да напуснете човека, когото обичате от години, но и който ви е предал толкова жестоко?

Четете още: 10 причини да се радваш, че си на 30 г. и си необвързана