Мъжът ми ми изневерява, а за мен Ковид-19 може да бъде смъртоносен

10 февруари 2021 | 08:18
9051
4
снимки: Unsplash
4

През последната година животът ни се промени из основи. Вече нищо не е същото, а контактите на живо, дори и с тези, които най-много обичаме, се превърнаха в сериозно изпитание. Безспорно опасността от Ковид-19 и всичките му мутации и щамове доведе до безброй катаклизми за човечеството и ни постави пред истинско изпитание. Пандемията да ни направи и по-добри, но и да подложи на тест нашата грижа не само към самите себе си, но и към най-близките си. В днешната история обаче ще научим, че не всички са го издържали и просто са се поддали на физическите си нужди, без да се замислят на какъв риск излагат любимите си. 

"Аз бях една щастливо омъжена жена. И откакто съм със съпруга ми, той никога не е спирал да работи здраво, за да живеем добре. Много често се е случвало дори да не се прибере у дома, за да отметне, колкото се може повече задачи. Не намирах нищо странно в това, дори може да се каже, че бях свикнала съпругът ми да не е у дома някои вечери. Докато един ден не разбрах, че е започнал афера с негова колежка от офиса. 

жена

Тази новина просто ме съкруши и честно казано, не знам от кое ме боли повече - от предателството му или от факта, че ме излага на риск от зараза с Ковид-19. Женени сме от 18 години и досега не ми беше изневерявал или поне аз не знаех. Но истината е, че съпругът ми се промени по време на първия локдаун. Вече не изглеждаше така щастлив, както преди и усещах, че си търси начин да излезе от вкъщи за по-дълго време. И го правеше - дори отиде на вилата ни извън града с обяснението, че искал да свърши повече работа на спокойствие. 

Наскоро той отново замина за един уикенд и когато се върна изглеждаше още по-изнервен и нещастен. Тогава реших да го попитам какво точно се случва и защо се държи по този начин и той ми призна всичко. Че има афера с негова колежка, но сега е ядосан, защото е разбрал, че тя има връзка с друг. Оказа се, че съпругът ми е с тази жена от цели две години, а аз не съм подозирала нищо...

жена

Съпругът ми се разкая, каза ми, че това е най-голямата му грешка, но аз не мисля, че ще мога да му простя. Все пак, аз не съм съвсем здрава и за мен заразата с Ковид-19 може да бъде фатална. Другият фактор, разбира се, е жестокото му предателство, от което не спира да ме боли", Елена.

Съветът на специалист:

При всички обстоятелства всякакви контакти в момента са опасни и могат да доведат до заразяване. Безотговорността на съпруга ти не може да бъде простена, но ако ти искаш да бъдете заедно и да спасите брака си, просто го попитай дали вижда бъдещето си с теб. Ако отговорът му е положителен, то той трябва да бъде вкъщи и да ограничи контактите до минимум.

Четете още: Изневерявате насън? Ето какво означава това...


Още по темата

Коментари

4 Катя
  01 юни 2021 | 10:27 отговор
 

Много просто,хваниси и ти приятел и какво толкоз щети мине всичко.Иму набивай в главата че неможеш без него а си набивай на приятелят си пушката.Севте случаи за един секс ще си развалиш живота на децата.Секса е като пиши на ледъ и го търси отдолу на пясъка.Другото е детска работа.

 
3
  12 февруари 2021 | 16:04 отговор
 

За съжаление няма мъжка вярност. Навремето са търпели, за да си запазят семейството. Днес разводите са често явление. В случая развръзката зависи от жената, дали предпочита да има съпруг, или живот без такъв. Няма верен съпруг, ако някоя все още вярва, че има! А, да, познавам един, който не кръшка, защото е импотентен, има много пари и власт и манипулира и притиска семейството си. Изключително гаден характер, което е много, много по-лошо от изневяра.

 
2 няма страшно
  11 февруари 2021 | 12:49 отговор
 

няма страшно, мъжа е като куче, ще поебе, ще поебе и ще се върне при стопанката си. а за ковида не е толкова страшно колкото го изкарват. много хора го изкараха без да вдигат шум, врява и да се регистрират. възможността да е с летален край е под 1%. по добре да си загрижена да не ти донесе някоя венерическа болес или не дай си боже спин. там вече няма къде да идеш - само в гробищата. тъй, че споко, остави го да си изживее страстите и ще се върне по благ и по вежлив от всякъде. и ще ти е благодарен, че си проявила разбиране и човещина. и любов. ще те оцени истински. приеми го като забавление на което си го пуснала временно. на риболов например.

 
 
а
11 февруари 2021 | 12:51

а тайничко можеш и ти да се праснеш някъде. но тайничко. иначе ще провалиш добрите си позиции в бъдещите преговори.

 
No coment
20 февруари 2021 | 01:27

A ti ot toia tip li si?

 
Razocarovana
20 февруари 2021 | 01:31

I da mi se iska, nemoga ne sam takava, ne mi idva ot vytre samo moga da si predstavia i do tam i ptedstavata mi e zaradi zlobata, koqto izpitvam kam sypruga mi koito e vodil virtualna lubov

1
  10 февруари 2021 | 19:46 отговор
 

Pa kato ne dyhash I dype ne davash shte hodi da chuka.

 

Добави Коментар

Най-четени