Мъжът ми спря да прави секс с мен, аз му изневерих, сега следи всяко мое движение

31 декември 2020 | 09:11
13705
12
снимки: Unsplash
12

В любовта невинаги всичко върви по план. Мислим, че обичаме някого, че той ни отговаря със същото и ще бъдем все така щастливи завинаги. Само че понякога нещата се объркват и връзката помежду ни започва да се къса. Често това най-често проличава първо между завивките. Усещаме как сексуалният ни живот умира постепенно и първоначално решаваме, че чувствата към любимия са по-силни от всичко и можем да преодолеем кризата в леглото. След време обаче, когато виждаме, че партньорът ни се интересува все по-малко от нас, ситуацията може да се промени и изведнъж да се окажем в капан.

Днешната ни история е за едно момиче, което дълго време търси вниманието на съпруга си, но накрая намира това, което ѝ липсва другаде. След това обаче съпругът ѝ решава да проследи всяко нейно движение, ето каква е историята ѝ и какво я посъветва специалист:

жена

„С мъжа ми се запознахме преди 4 г. и дълго време бяхме абсолютно неразделни, а сексът беше невероятен. През първата година всичко беше страхотно, докато либидото му не започна да отслабва все повече.

За няколко месеца той започна да иска по-малко секс и вечно беше изморен и стресиран от работа. Обвинявах себе си за това и самочувствието ми започна да се топи. Въпреки това, аз забременях и преди две години се оженихме. Малко след това сексът напълно изчезна от живота ни, той просто не ме желаеше.

Разбирам го. Той работи по 12 часа, 6 дни в седмицата, но аз започнах да страдам от следродилна депресия и ми стана много трудно. Чувствах се много самотна и без подкрепа.

жена

Половин година след раждането на детето ни се върнах на работа, което донякъде подобри самочувствието ми. Тогава се запознах с нов колега, който беше започнал работа, докато съм била в майчинство. Заговорихме се и не след дълго усетих, че между нас има по-специална връзка, той ме караше да се чувствам така, както не се бях чувствала много отдавна.

Един ден ме покани на по питие и аз приех. Цяла вечер той не спря да ме обсипва с комплименти и да ми показва по всякакви начини, че ме харесва. Вече не вярвах, че е възможно да се чувствам толкова добре отново.

От дума на дума започнахме да се целуваме, а след това отидохме в апартамента на колегата. Правихме страхотен секс, наслаждавах се на всяка минута. Знаех, че допускам грешка, но въпреки това се чувствах страхотно.

След няколко дни бях оставила неволно телефона си в другата стая и докато не съм била около него, съм получила съобщение от въпросния колега. За лош късмет съпругът ми е бил до телефона ми точно в този момент и е видял съобщението. Беше истински побеснял!

От този момент нататък не спира да следи всяко мое действие. Разказах му какво се беше случило и че това е просто еднократна грешка, която няма да допусна отново. Той реши, че ще ми прости и останахме заедно. Но въпреки това ме проверява постоянно. Не настъпи никаква промяна в отношенията ни, продължихме да не правим секс и той продължи да не ме подкрепя в майчинството. Сега съм прекратила контакта с колегата, с когото му бях изневерила, но това не ми помага.

Дори не съм сигурна, че обичам мъжа си вече. С него съм заради детето и защото не искам бракът ни да пропадне по този нелеп начин. Какво да направя?“, Мария.

жена

Съветът на специалист:
Искаш да поемеш цялата вина, но истината е, че в този брак сте двама и заедно носите отговорността за успеха му. Мъжът ти също носи вина за това, че се чувстваш нещастна. Да, изневярата е грешка, но ти си го направила, защото си се чувствала много уязвима и несигурна в себе си, благодарение на студеното отношение на съпруга ти и факта, че е отказвал да бъдете интимни. Затова си постъпила импулсивно, когато друг мъж е демонстрирал интерес към теб.

Съветът ми е да споделиш на съпруга ти, че се чувстваш нещастна и пренебрегната от него. Кажи му, че ти се струва и че той също не се чувства добре и трябва да помислите какво да направите най-малкото заради детето ви. То не трябва да расте във враждебна обстановка.Много е възможно за мъжа ти студената семейна атмосфера да е нещо обичайно, ако той е израснал в такава и родителите му не са се обичали.

Другият ми съвет е да се обърнете към услугите на брачен консултант, ако решите да останете заедно.

Четете още: Изневерих на гаджето ми с най-добрата ѝ приятелка, сега тя ме изнудва

 

Още по темата

Коментари

12 Да ви го на
  14 март 2022 | 16:21 отговор
 

Много смешни и тъпи отговори от повечето. Защо жените си мислят че само те искат внимание и хубав кекс.Ако и тя е някъква готованка само тя да си се кефи а мъжът и да се чувства не толкова задоволен,какво правим. Тя какво е направила за да го привлече,или само е мислех това ама нямам смелост.Жените на 95% Искат ама не се раздават,туй не мога,туй не правя,пък на колегата сигурно и сиренето му е изяла.На мъжът си сигурно на 3 месец му е пуснала,а на колегата на 3 ден и то без задръжки. Жените да не коментират че стават още по смешни

 
11 Да ви го на
  14 март 2022 | 16:08 отговор
 

Много смешни и тъпи отговори от повечето. Защо жените си мислят че само те искат внимание и хубав кекс.Ако и тя е някъква готованка само тя да си се кефи а мъжът и да се чувства не толкова задоволен,какво правим. Тя какво е направила за да го привлече,или само е мислех това ама нямам смелост.Жените на 95% Искат ама не се раздават,туй не мога,туй не правя,пък на колегата сигурно и сиренето му е изяла.На мъжът си сигурно на 3 месец му е пуснала,а на колегата на 3 ден и то без задръжки. Жените да не коментират че стават още по смешни

 
10 Оптимистката
  28 март 2021 | 02:58 отговор
 

Ако сте избрали да бъдете щастливи с друг човек, направете го. Нито минута не губете защото времето лети. Детето ще стане човек със собствен бизнес и семейство. За вас какво ще остане? И с кого ще бъдете? Ако не обичате този човек нямате място там. Да си намери своята жена, а вие бъдете живи и здрави с детето.

 
9 Jeni te plachat
  31 декември 2020 | 15:12 отговор
 

Vse nqkoi I'm izneverqva hodi nasam natam. Dneshnite jeni se predlagate navsqkade I tam e problem. Maja si e maj kato vidi dype kvo da bqga li da ne e Doni I Domchil a stiga sa revali teq jeni.

 
8
  31 декември 2020 | 13:30 отговор
 

Не се обвинявай. Ама грам! Нищо лошо не си направила, той те е подтикнал. На всичко отгоре нито преди, нито след прави някакви опити да оправи нещата и нещо да подобри. И от опит ти казвам, че млад мъж, колкото и стресиран да се прави, че е в работата и прочие, колкото и разбиращи да сме и да си мислим, че много работят, не вярвай, че стои без секс. Изневерява ти и то системно, така че изобщо няма за какво да се чувстваш зле. Явно и двамата имате проблеми със самооценката - в твоя случай нормално, при условие, че имаш такъв мъж до себе си, но имаш нужда да си припомниш коя си и щом той предпочита да стои в студени, празни и враждебни отношения, поне ти да си решителна и да действаш, слагайки край на тази агония. Той явно никакъв мъж не е - липсва му каквато и да било инициативност, решителност и каквото и да било и явно просто си кара по течението и на самотек. Хем е зле, хем не прекъсва, хем нищо не прави, за да оправи нещата. Тотален плужек. Спасявай се!

 
7 ХаХа
  31 декември 2020 | 13:03 отговор
 

Много прочувствено наистина ... Направо да си среже вените човек от тъга :D :D :D

 
6
  31 декември 2020 | 12:48 отговор
 

Покани колегата у вас и се чукайте. Докажи на мъжа си, че имаш избор и не той решава.

 
5 Йокин
  31 декември 2020 | 12:13 отговор
 

Ми то ИЗНЕВЯРАТА,не е за всеки.Трудно се дава съвет,като се обърне колата,пътища много.Детето,страда.

 
4 вв
  31 декември 2020 | 11:45 отговор
 

Труден и често срещан проблем.Вината е във двамата,и както се казва има го в сапа,има го и в брадвата!Всеки решава сам за себе си как да постъпи,колко може да прощава и да търпи.Понякога нещата могат да се променят в положителна посока,но трябва да мине доста време и раните да зараснат,а често и незарастват!!

 
3 всяла
  31 декември 2020 | 11:19 отговор
 

всяка ковра си намира извинение да си го сложи някъде на страни.

 
 
..
31 декември 2020 | 13:02

Викаш да седим без секс? Няма да стане... Пък ни наричайте както ви кефи :)

Добави Коментар

Най-четени