Най-секси професия за мъж - музикант и художник

30 януари 2013 | 14:07
4099
0
0

Музикант или художник е най-сексапилната професия за един мъж според жените, показва британско изследване.

Футболистите са поставени на последно място, като само 1% от дамите смятат, че атлетичната професия е секси. На второ в класацията по сексапил са поставени мъжете, работещи в сектора на финансовите услуги, които са определени като амбициозни, уверени и интелигентни.

Професионалните футболисти са на последно място в класацията, защото жените ги смятат за прекалено самоуверени, безсъдържателни, обсебени от самите себе си и с лоша репутация. В списъка на горещите професии попадат още учителите, лекарите и писателите или журналистите.

Учителите са определени като вдъхновяващи, грижовни и интересни, а лекарите се възприемат като професионалисти, мотивирани и покровителствени.

Жените смятат също така, че писателите или журналистите са привлекателни, защото са творчески личности, артистични и добре осведомени.

"Мъжете смятат, че увереността е секси, но не осъзнават, че свръх увереността може да е изключително отблъскваща. Жените, търсещи извънбрачни удоволствия, често избират мъж, който да е толкова привлекателен вътрешно, колкото и външно. Те търсят някого, с когото могат да имат както емоционална, така и физическа връзка. Изглежда, че макар футболистите да са привлекателни на игрището, извън него според повечето жени те могат да имат малко или никакви общи неща с тях. Така че въпреки славата и богатството им, повечето жени намират тяхната арогантност и репутация за истински отблъскващ фактор", казва говорителката на сайта за извънбрачни връзки IllicitEncounters.com Роузи Фрийман-Джоунс.

Източник: БГНЕС

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени