Не казвайте тези 5 неща на необвързаната си приятелка, няма да ви разбере

В днешно време много млади жени не успяват да открият рано партньор в живота и остават необвързани за по-дълго. Някои са щастливи и се чувстват добре, дори когато са сами, а други копнеят да открият онзи принц, който така и не се появява в живота им. Сигурни сме, че и вие имате поне една млада и красива приятелка, чието сърце е свободно. А ето и 5-те фрази, които тя никога не би искала да чуе от вас:

Срещна ли някого най-накрая?

И тук ключът е в „най-накрая“. Никога, ама никога не задавайте подобен въпрос по този начин, тъй като ще създадете усещане в приятелката си, че е сериозно закъсняла и ако иска да си намери мъж, то трябва да побърза. Никой не би искал да се чувства така, нали? Също така, откриването на партньор не е единствената важна цел в живота, така че ако една жена се чувства комфортно и достатъчно самоуверена без мъж до себе си, то може би в този момент преследва други приоритети. Все пак, искаме приятелите ни да са щастливи, защото няма нищо по-важно от това.



Знам точно с кого да те запозная

Много приятели намират „сватосването“ за грижа към човек, чието щастие ги интересува. Сигурно и на вас ви се е случвало, когато сте били без гадже в някакъв период, ваши приятелки да се опитват да ви запознават с разни приятели на приятели, с които бихте си паснали. Само че любовта не работи точно така и не е никак добра идея да натрапвате, когото и да е на необвързаната си приятелка. Най-адекватната алтернатива е да организирате парти или събиране, на което да поканите мъжа, който смятате, че приятелката ви ще хареса и да видите дали нещата няма да се случат от само себе си.

Виждаш ли се с някой по-специален?

Да, обикновено в живота на необвързаните има „специални“ хора, но това съвсем не означава, че са намерили човека за себе си. Често тези, които търсят партньор повече време, имат по-кратки връзки, но фактът, че не са продължителни, не ги прави безсмислени.



Ти как мислиш, защо все още си необвързана?

Наистина ли искате от жена, която не открива човека за себе си, да се самодиагностицира? Освен това, подобен въпрос може истински да засрами приятелката ви, само защото не е намерила любовта. Сякаш единственото естествено състояние на едно момиче е да бъде постоянно във връзка. Не разглеждайте липсата на гадже като проблем, който трябва на всяка цена да бъде разрешен час по-скоро. Съдбата си знае работата, любовта също. Когато се появи правилният човек, приятелката ви ще го разбере, но преди това не е необходимо да я потикскате с въпроса кога най-накрая ще си намери някого и защо според нея не ѝ върви с мъжете.

Сигурно има много мъже, които с удоволствие ще излязат с теб

Разбираме, че искате да повдигнете настроението и самочувствието на приятелката си. Само че с подобно изречение няма да го постигнете. С тези думи единствено подсказвате, че тя изпуска много шансове да си намери партньор. Не забравяйте, има хора, които се чувстват добре и сами, когато не са срещнали точния човек. Ако приятелката ви е от тях, не казвайте подобни неща.

Четете още: 10 признака, че връзката ви е приключила, но ви е страх да го признаете