Новите звездни двойки, които ни изненадоха с любовта си тази година

Сигурни сме, че двойката сред знаменитостите по света, която най-малко сте очаквали да видите отново заедно, е тази на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Двамата се събраха през пролетта тази година. Връзката им се възражда години след като певицата и актьорът развалиха годежа си преди цели 17 години.

View post on Instagram
 

Ето кои са другите влюбени двойки, които изненадаха феновете с любовта си един към друг.

Адел и Рич Пол

Британската попзвезда и американският спортен агент се появиха заедно на финалите на NBA през юли, тази година, с което предизвикаха слуховете за пламнал романс помежду им. Новината, че двамата са заедно бе потвърдена за първи път през август в списание Us Weekly. Тогава изданието отбеляза, че те са двойка „от месеци“, позовавайки се на източник, близък до двойката, според когото „Те пътуват непрекъснато между Лос Анджелис и Ню Йорк, за да бъдат заедно...Той е много срамежлив и скромен и не обича да е център на внимание. Адел пък е супер общителна“.

Рита Ора и Тайка Уайтити



За първи път за връзка между Рита Ора и актьора и режисьор Тайка Уайтити се заговори, след като в интернет се появи снимка на двойката в края на април. На нея двамата са прегърнати, облечени в еднакви дрехи на Gucci. Малко по-късно двойката бе забелязана на премиерата на филма „Тор: Любов и гръмотевици“ в Сидни, Австралия, чийто режисьор е Уайтити. От лятото на 2021 г. двамата са официална двойка и вече се появяват заедно на светски събития.

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц



Искрата на любовта между двамата актьори пламва на снимачната площадка на дебютния режисьорски филм на Зоуи - Pussy Island, където Чанинг е в главната роля. „Зоуи искаше Чанинг и само Чанинг за главната роля във филма ѝ“, казва източник пред In Touch през август. Явно приятелските им и колегиални отношения бързо са прераснали в нещо повече...

Оливия Уайлд и Хари Стайлс



Отново снимачната площадка е виновник за любовния романс между актрисата и певеца. Двамата се запознават на снимките на филма „Не се тревожи, скъпа“ през 2020 г. В края на същата година Оливия обяви раздялата си с бащата на двете си деца Джейсън Съдейкис, а през януари 2021 г. тя и 10 години по-младия от нея Стайлс бяха забелязани да се държат за ръце на сватбата на агента на Хари. Официално обаче двамата обявиха връзката си едва през лятото на тази година.

Рене Зелуегър и Ант Анстед

View post on Instagram
 


Новината, че носителката на „Оскар“ и британският тв водещ са заедно бе потвърдена от списание People на 24 юни тази година. Двамата пазят дискретност около началото на връзката си, но според запознати те са се запознали на снимачната площадка на неговото шоу за канала Discovery+ - Celebrity IOU: Joyride. Новината за връзката на Ант и Рене дойде само няколко дни след като списание People съобщи, че той е финализирал развода си с Кристина Хаак, от която има двегодишен син.

Джон Мълейни и Оливия Мън



На 13 май таблоидите в САЩ съобщиха, че комикът Джон Мълейни се среща с актрисата Оливия Мън, след като двамата се „срещнали в църквата в Лос Анджелис“. Интересното е, че само три дни преди това, на 10 май, Джон и съпругата му Анамари Тендлър обявяват публично раздялата си след близо седем години брак. Оливия е жената, която подкрепя влизането на Джон в клиника за рехабилитация от алкохолната му зависимост през декември 2020 г. Още по-голяма бе изненадата, когато преди няколко седмици самият Мълейни съобщи, че с Оливия очакват бебе, при това съвсем скоро.

Четете още: 'Дивата орхидея' Кари Отис: красавицата, чиято кариера бе съсипана от тиранина Мики Рурк