Във всяка връзка се случва да има периоди, в които партньорите да са твърде уморени от натовареното всекидневие и да нямат достатъчно време за интимност. Разбира се, че сексът не е най-важното нещо в отношенията ни с половинката, но със сигурност е много съществена част от тях и не е хубаво, когато го пренебрегваме. Ако и вашият случай е такъв ви предлагаме да придадете щипка страст на връзката си с няколко пози, които можете да практикувате навсякъде и по всяко време.

Бърза задна

Най-удобната позиция във всеки един момент, щом ви се прииска да правите секс. За целта трябва просто да сте израпвени и застанали един за друг. Вие се навеждате, а партньорът ви се захваща с останалта част.

Балерина

Ако сте в романтично настроение, опитайте тази поза. Заставате лице в лице с партньора и се повдигате леко на пръсти. Вдигате единия крак във въздуха и го увивате около кръста на половинката. Останалото го знаете.



Асансьор

Всеки мъж обича да получава орална любов и едва ли би отказал да го дарите с няколко минутна гореща сесия от ласки. Ето как би му харесало най-много: той е прав а вие сте срещу него и изненадващо падате на колене и разкопчавате панталона му.



Горещ стол

Също много удобно решение, когато вземете спонтанно решение да правите секс. Просто се разположете в скута на любимия си и го яхнете, докато и двамата сте в седнало положение.

Царица на трон

Седнали сте пред телевизора и прещраквате каналите, но няма нищо интересно? Перфектният момент да си поискате нещо пикантно от половинката. Всичко, което се иска от вас за тази поза е да се отпуснете на дивана или креслото и да отворите широко краката си, докато партньорът ви доставя удоволствие с орална любов. Кой знае? Това може да е прелюдия към страстно дълго преживяване.

Четете още: Пет жени разказват: Какво е да излизаш с по-възрастен мъж?