Автор
Woman.bg

Пет жени разказват: Какво е да излизаш с по-възрастен мъж?

Всички имаме поне по една приятелка, която намира връстниците си за безинтересни и винаги се среща с далеч по-големи от нея мъже. Чудим ѝ се на акъла, но се радваме, че тя е щастлива. Звучи познато, нали? Но какво толкова намират младите дами в по-възрастните господа и какво всъщност е усещането да излизаш с мъж, който може да ти бъде баща? 5 жени разказват:

„Приятелките ми спряха да ми говорят“

„След като завърших гимназия, се изнесох на квартира с най-добрата ми приятелка и започнах връзка с мъж, който е с 21 години по-възрастен от мен. Той ми дава спокойствие и ме кара да се чувствам наистина важна за него, никога не съм била толкова щастлива. Не след дълго се пренесох да живея при него, но най-добрата ми приятелка спря да ми говори. Много време се опитвах да се свържа с нея, но без резултат. Тя ме бе зачеркнала напълно.“, Е.

„Не ме притиска за секс, както по-младите момчета“

„Връзката с по-възрастен мъж не е кой знае колко по-различна от всяка друга, освен че не ме принуждава да правим секс, когато аз не искам. Мисля, че това е най-доброто решение, което съм взимала някога. Дори не съм забелязала учудени погледи, когато сме заедно навън. Също така той не ме ревнува толкова, колкото предишните ми приятели и е много по-отговорен.“, А.

„Той виждаше само младостта ми“

„Имах връзка с мъж, който беше много по-възрастен от мен, а след него и с още няколко други. Харесваше ми, но с времето разбрах, че всичките виждат само едно нещо в мен – красотата и младостта. Харесваха само външния ми вид и факта, че съм малка. Спрях да се виждам с тях и в момента се чувствам много по-добре.“, К.

„Не се караме за дреболии“

„Приятелят ми е с 30 години по-възрастен от мен и сме заедно от почти 10 г. Щастлива съм и от известно време осъзнавам защо. Той ме кара да се чувствам свободна и с него никога не се караме за дреболии. Ние сме възрастни хора и всеки от нас знае задълженията си към другия. Не ме ревнува и няма нищо против да излизам навън с приятелки без него. Той е зрял човек, има ми доверие и знам, че ако има някакъв проблем, ще го обсъдим веднага и ще намерим най-доброто решение.“, Ф.

„Сексът не се получи“

„Аз бях на 25 г., а той на 48 г. Връзката ни беше хубава, но желанието ни за секс беше някак различно. Той можеше да издържи много време без секс и не беше инициативен, докато аз не издържам по този начин. Обичам да правя секс поне 2 или 3 пъти седмично. Опитвахме се да постигнем консенсус, но накрая спяхме на две отделни легла, а не след дълго се разделихме.“, Н.

Четете още: Шарън Стоун се раздели с младото си гадже