Автор
Теодор Муховски

Обмислям да напусна любимата си работа, за да спра да спя с шефа

Работейки толкова близо заедно, е невъзможно да му устоя. Всеки път, когато се опитам, той ме привлича обратно.

Аз съм на 28 години, той е на 35 и правим секс от две години насам. Когато се запознах с него, аз работех като дистрибутор на хранителни продукти и чувствах, че най-накрая започвам да се утвърждавам след няколко години упорит труд.

Тогава той пристигна. Стана ми пряк шеф. Веднага бях привлечена от него. Беше точно мой тип - висок, рус, атлетичен, със сини очи и беше очевидно, че между нас има сексуално напрежение.

Колкото и да се опитвах да го избягвам, все се оказвах втренчена в него, а и той ми мяташе продължителни погледи.

В нощта на Коледа нещата между нас просто се случиха. Той предложи да си поделим таксито и да ме изпрати до вкъщи, след което страстно се целунахме на задната седалка. След това прекарахме една дълга и незабравима нощ у нас.

Оттогава е почти невъзможно да държим ръцете си далеч един от друг. Започвам да изпитвам дълбоки чувства към него.

Макар да ми е казвал, че държи на мен, не знам дали някога ще успее да напусне съпругата си. Осъзнавам, че тази афера само ме наранява и не знам какво да правя. Опитвам се да стоя далеч от него, но когато сме заедно, се чувствам толкова добре.



Единственото решение, за което се сещам, е да си намеря нова работа, но реалността при напускането ми разбива сърцето.

Толкова съм скарана със себе си, че единствената ми възможност е да се откажа от работата си и от разнообразието и пътуванията, които идват с нея.

Тази работа е всичко, за което някога съм мечтала, но се притеснявам, че в момента нямам друг избор. Затова се обърнах към психолог за съвет и ето какво ми препоръча той:

„Той те кара да се чувстваш добре, докато си с него. Когато не си с него, ти се чувстваш зле. Но за съжаление вероятно този мъж няма да напусне жена си. А и защо да го прави, когато може да прави необуздан, безгрижен секс с теб и да комбинира домашен уют с жена си?



Губиш време за тази афера, която не води до никъде - но напускането на работа не е решение.

Намери волята да му кажеш, че всичко е приключило. Няма да е лесно, така че се опитай да се разсееш с други неща, например да се видиш с приятели или близки.

По този начин ще срещнеш някого, когото заслужаваш и който може да се обвърже с теб без да има паралелна връзка или да е женен.

Четете още: Топ експерт по връзките: Сексът на първа среща е най-доброто решение