Обмислям да напусна любимата си работа, за да спра да спя с шефа

20 януари 2023 | 14:25
4990
10
Снимки: Unsplash, Pixabay
10

Работейки толкова близо заедно, е невъзможно да му устоя. Всеки път, когато се опитам, той ме привлича обратно.

Аз съм на 28 години, той е на 35 и правим секс от две години насам. Когато се запознах с него, аз работех като дистрибутор на хранителни продукти и чувствах, че най-накрая започвам да се утвърждавам след няколко години упорит труд.

Тогава той пристигна. Стана ми пряк шеф. Веднага бях привлечена от него. Беше точно мой тип - висок, рус, атлетичен, със сини очи и беше очевидно, че между нас има сексуално напрежение.

шеф

Колкото и да се опитвах да го избягвам, все се оказвах втренчена в него, а и той ми мяташе продължителни погледи.

В нощта на Коледа нещата между нас просто се случиха. Той предложи да си поделим таксито и да ме изпрати до вкъщи, след което страстно се целунахме на задната седалка. След това прекарахме една дълга и незабравима нощ у нас.

Оттогава е почти невъзможно да държим ръцете си далеч един от друг. Започвам да изпитвам дълбоки чувства към него.

Макар да ми е казвал, че държи на мен, не знам дали някога ще успее да напусне съпругата си. Осъзнавам, че тази афера само ме наранява и не знам какво да правя. Опитвам се да стоя далеч от него, но когато сме заедно, се чувствам толкова добре.

афера

Единственото решение, за което се сещам, е да си намеря нова работа, но реалността при напускането ми разбива сърцето.

Толкова съм скарана със себе си, че единствената ми възможност е да се откажа от работата си и от разнообразието и пътуванията, които идват с нея. Тази работа е всичко, за което някога съм мечтала, но се притеснявам, че в момента нямам друг избор. Затова се обърнах към психолог за съвет и ето какво ми препоръча той:

„Той те кара да се чувстваш добре, докато си с него. Когато не си с него, ти се чувстваш зле. Но за съжаление вероятно този мъж няма да напусне жена си. А и защо да го прави, когато може да прави необуздан, безгрижен секс с теб и да комбинира домашен уют с жена си?

връзка

Губиш време за тази афера, която не води до никъде - но напускането на работа не е решение.

Намери волята да му кажеш, че всичко е приключило. Няма да е лесно, така че се опитай да се разсееш с други неща, например да се видиш с приятели или близки.

По този начин ще срещнеш някого, когото заслужаваш и който може да се обвърже с теб без да има паралелна връзка или да е женен.


Четете още: Топ експерт по връзките: Сексът на първа среща е най-доброто решение

Още по темата

Коментари

10 кози рог
  25 януари 2023 | 19:39 отговор
 

Гаранция 100%,че при подобни връзки само 1% от мъжете се развеждат.Ако искаш връзка за емоции...става(такива искат всички мъже),но ако искаш нещо повече забрави....търси си свободен човек...защото ако си влюбена, те чака само страдание.Ако го настъпиш или жена му разбере...веднага ще те РАЗКАРА.

 
9 кози рог
  25 януари 2023 | 18:19 отговор
 

Гаранция 100%,че при подобни връзки само 1% от мъжете се развеждат.Ако искаш връзка за емоции...става(такива искат всички мъже),но ако искаш нещо повече забрави....търси си свободен човек...защото ако си влюбена, те чака само страдание.Ако го настъпиш или жена му разбере...веднага ще те РАЗКАРА.

 
8 Рианка
  25 януари 2023 | 15:53 отговор
 

Няма ли свободни мъже?

 
7
  22 януари 2023 | 17:03 отговор
 

Муховски, нито си рус, нито си атлетичен, нито си шеф. И не ебеш, а те онождат със страпона. Стига си фантазирал.

 
6
  21 януари 2023 | 08:38 отговор
 

не можеш да си държиш краката затворени хората са ти виновни

 
5
  20 януари 2023 | 21:47 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3000 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
4
  20 януари 2023 | 20:37 отговор
 

Аз се запознах с въздрастен и семеен мъж влюбих се той е на 82г атлетичен рус с сини очи

 
3 Откъде знаеш, че
  20 януари 2023 | 17:59 отговор
 

и на новата работа щефът няма да ти щави сливондера?

 
2 234
  20 януари 2023 | 16:22 отговор
 

Каква боза !

 
1 ДАНИ
  20 януари 2023 | 15:54 отговор
 

Да,и аз не можах да се разделя с шефа си ...но смъртта ни раздели ..той внезапно почина на 64 години на 22 януари 2022 година ..господ бави ,но не забравя .......

 

Добави Коментар

Най-четени