Обожавам го, но той е женен! Как да кажа сбогом на най-невероятния секс?

Аз и жененият ми любовник имаме изключително силна връзка, която поддържаме вече 20 години. Сексуалният ни живот е блестящ, но въпреки това той все още не е оставил жена си.

Приятелите ми го мразят заради това, че толкова много време ме мотае и смятат, че просто ме използва за секс. Но аз все още го обичам. Сега съм на 49 и продължавам да чакам любимия си, който така и не идва при мен.

Бях на 29 години, когато се запознах и се влюбих в него. Оттогава сме неразделни, но... като любовници. Отношенията между нас се развиха изключително бързо, след като се преместих в нов отдел в застрахователната компания, за която работех тогава.

Той беше нов в компанията, а аз трябваше да го обучавам. Точно в този период между нас се зародиха дълбоки чувства.


Обстоятелствата, че беше женен, с две деца и с 10 години по-голям от мен, не успяха да ме разколебаят нито за миг. Не можех да се преборя с чувствата си, нямах сили. Беше толкова неудържим порив. Толкова силно и неустоимо беше физическото привличане, което и двамата чувствахме един към друг.

Сексът беше невероятен – страстен и див. С всеки следващ път, в който се отдавахме на любовни ласки, осъзнавах, че падам все по-дълбоко в капана на бурна любовна афера, от която трудно бих излязла по собствено желание.

Срещахме се в различни хотели, където всеки следобед правехме луд секс. След това той започна да пътува по работа, така че лесно намираше извинения пред жена си за честите си отсъствия от семейството. В такива моменти намираше време да бъде с мен. Командировките му ни даваха шанса да бъдем заедно в продължение на дни и дори седмици.

Имах чувството, че сме истинска двойка. Копнеех във всеки един миг да чуя от него думите: „С теб съм завинаги“. Ехото им до днес продължава да ме следва, но с всеки изминал ден то звучи все по-глухо и по-глухо.


Продължихме така години наред. Преди две години той се премести в къща, която е на два часа път с кола от мен. Това стана и причина да се срещаме по-рядко.

Днес той намира все по-малко време за мен, оправдавайки се с децата си и грижите за тях.

Понякога идва за бързо, но никога не остава през нощта. Всеки път ми обещава, че ще ми помогне по някоя и друга работа по къщата, но никога не го прави. При всеки мой отчаян въпрос дали съпругата му знае за нас, той просто ми казва: „Не знам, нито ме интересува“, след което ме завежда в леглото.

Все още се разбираме чудесно и сексът е най-доброто, което съм получавала досега от него.



Опитвала съм се да се срещам с други мъже, но винаги съм се връщала при него. Трудно ми е да взема решение как да продължа живота си от тук нататък. Какво трябва да направя?

Съветът на психолога: Страхувам се, че одобрявам мнението на вашите приятели за този мъж. Ти си пропиляла твърде много скъпоценни години на от своя живот, докато той единствено се е възползвал от теб. Направил си е семейство, а теб те е оставил сама с въпроса “какво да правя“. Тъжно е и обидно.

Всичко, което този мъж може да ви предложи стига единствено до секса. И нищо повече. Нито грижа, нито обич, нито внимание.

Ако сексът с него те прави достатъчно щастлива, изборът да си с него е само и единствено той. Може би ти самата не се нуждаеш от нищо повече. От думите ти разбирам обаче, че с времето той се отнася към теб с все по-малко уважение. Замисли се, след всичките тези години на надежда и очакване той да заживее с теб, дали заслужаваш това отношение? Моето мнение е – не.

Вярвам, че цената ти е много по-голяма и че самата ти ще оцениш себе си, осъзнавайки, че този мъж не те заслужава. Следващия път, когато той дойде при теб, за да правите секс, кажи му, че цената ти е по-висока от един секс.

Време е да прегърнеш новото. Прекрати срещите си с този мъж. Дай шанс на остатъка от годините си, за да го прекараш с мъж, който ежедневно да те прави щастлива и истински да те цени.

Четете още: Потресен съм: Тя ми отне девствеността и после изчезна