Автор
Woman.bg

Общото между готвенето и секса, или пикантни съвети от кухнята на един сексолог

Между готвенето и секса има много общи черти. Също като при хубавия секс, кулинарният шедьовър изисква пълна догоре чаша майсторлък, гореща доза страст, няколко пикантни щипки находчивост, сериозен обем всеотдайност и изобилно количество любов. Така че, мили дами, сами се досещате, че между храната и секса има много общо, а ние ей сега ще ви докажем това:

В началото беше словото. Така де, да го кажем на по-простичък език – всичко започва с теория. А в случая и за двете ви трябва рецепта – нужно е да знаете основните продукти и технологията на приготвянето. Езикът също ще ви е необходим.

Преди да започнете с приготвянето на което и да било от двете „свещенодействия” е добре първо да се облечете в „специално“ облекло за случая.

Бъдете постоянни и се упражнявайте често! Редовното практикуване, смелите експерименти, опитът и репетициите ще ви превърнат в изкусен, дълбоко уважаван и ненадминат майстор на кулинарните и сексуалните шедьоври.

Не забравяйте, че сексът на закуска е най-вкусен!

Ако фурната не е загрята, не може да бухне. Така че, добре е да помислите по този въпрос, преди да запретнете ръкави!

Класиката си е класика, но и новите продукти и технологии или някоя и друга екзотична (разбирай еротична) подправка и техника също не са за пренебрегване.

Не пропускайте тайната съставка, която прави всяко изживяване, било то в леглото, или на/върху масата, вълшебно и незабравимо! Прочутите афродизиаци - магданоз, целина и... копър ще ви свършат добра работа! Те са гаранция за възторг и опиянение на всички сетивни нива!

Гответе само с качествени продукти! Същото важи и за секса – правете го само с качествени мъже! Няма как от продукт с ниско качество да стигнете до върховното удовлетворение от постигнатото!

За да придадете завършен вид на продукта, обилната заливка на финал е задължителна. Няма значение дали говорим за солено блюдо, за десерт или за секс.

Само внимавайте, и питателната гозба, и изкусителният десерт, и сексът са толкова сладки, че могат да доведат до... пристрастяване!

И ястието, и сексът са много по-разтърсващи, умопомрачителни и фантастични на вкус, ако се правят с любов!

Четете още: Изненадващи секс съвети от мъже