Сексът и как да подобрим качеството на половия си живот винаги ще бъде една от най-коментираните теми във всекидневието ни. Но истината е, че ако искаме да бъдем безупречни в очите на мъжете, то какъв по-добър съветник може да имаме от самите тях? Днес ще ви споделим някои изненадващи секс съвети от представителите на силния пол.

1. Бъдете инициативни и не се притеснявайте да изразите желанията си

Дайте воля на фантазиите си, свързани със секса и не ги крийте от половинката си. Бъдете открити и страстни.

2. Показвайте самоувереност

Ако жената се наслаждава на акта и е достатъчно уверена в себе си, то тя ще предаде същата емоция и на партньора си. Освен това ако знаете кога да бъдете по-агресивни и кога да отстъпите също, е много възбуждащо.

3.Не забравяйте френската любов

Всеки мъж обича да дава и най-вече да получава от тези специални ласки, не ги пренебрегвайте. Никога.

4. Забравете за престорения оргазъм и истеричните викове

Защото просто не е секси. Ако нещо ви липсва или не ви харесва, трябва да кажете на партньора си. Преструването и излишно силното пъшкане не доставят удоволствие на половинката ви.



5. Не бъдете срамежливи

И не прикривайте удоволствието, което изпитвате. Отпуснете се и правете това, което чувствате, оставете всички мисли на заден план.

6. Не го изпускайте от очи

Мъжете обожават зрителния контакт, особено в леглото. Понякога един поглед може да бъде много по-възбуждащ от всеки друг жест или докосване.

7. Усмихвайте се по време на секс

Прекрасно е партньорът ви да знае, че си прекарвате добре и че сексът с него ви прави щастливи.

8. Не се срамувайте да командвате

Ако залагате единствено на послушното лежане без да поемате инициативата и да бъдете отгоре, то рискувате сексът да стане скучен. Експериментирайте и опитайте поне веднъж да бъдете още по-активни.

9. Мъжът се възбужда дори и когато любимата му не изглежда перфектно

Всички жени държим да бъдем перфектни, но невинаги успяваме и често отклоняваме прекрасни моменти, само защото не сме успели да се погрижим за вида си. Истината е, че дребни несъвършенства не могат да отблъснат партньора ни.

10. Бъдете любвеобвилни

Не забравяйте да обръщате достатъчно внимание на половинката си и да го дарявате с ласки, прегръдки и целувки.



Четете още: Как да разберете, че той ви изневерява