Още сега - вдигнете скандал на мъжа си, погрижете се за здравето му

25 март 2023 | 12:49
10836
1
Unsplash, FreePik
1

Караниците със съпругата са полезни за здравето на мъжа, тъй като удължават живота му, установиха американски учени. Колко удобно, нали?

Екипът на Кайли Бураса от университета в Аризона установил, че при двойките, при които редовно има скандали, рискът от преждевременна смърт е по-малък.Това обаче се отнасяло само за двойките, които се карат с еднаква интензивност. Ако единият от партньорите излива чувствата си с крясъци, а другият сдържа яда си и си трае, тогава не е добре. Тогава рискът от преждевременна смърт се удвоява.

Когато двойките се карат с различна интензивност, тогава конфликтът трудно бива решен и следват нови всекидневни стресови ситуации, констатирали учените. Те от своя страна водят до риск от преждевременна смърт.

Екипът на Кайли Бураса изследвал поведението на 192 двойки в продължение на 32 години. Проучването се фокусирало върху това колко чести били семейните разпри и как те се отразяват на продължителността на живота им.

И резултатът показал - ако изливате редовно събраното във вас напрежение редовно под формата на една приятна, сладка караница, ще живеете по-дълго. Особено що се отнася до представителите на силния пол.

Така че, скъпи дами, не се притеснявайте да влезете в ролята на скандалджийка. Действайте смело.

https://www.facebook.com/woman.bg/posts/pfbid07RxrHGeGk8CXhj87DVVueLwzpYtCazjwmndXa8HRQtmE4tmmKdfEvHttRRkrH5PMl

Още по темата

Коментари

1
  27 март 2023 | 01:12 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени