Автор
Христина Кирилова

Софи Маринова обожава снаха си: Ето как я глези преди сватбата (снимка)

Софи Маринова винаги е била искрена и слънчева и макар да е неписан закон свекървите да не обичат снахите си, явно певицата ще бъде изключение. През последните дни се говори, че звездната дама е в трепетно очакване, защото единственият ѝ син, Лоренцо, който преди време тръгна по стъпките ѝ в музиката, ще се жени.

Макар и да е много млад, той отдавна е влюбен в избраницата си, с която дори са споделяли един чин в училището в Етрополе. Красавицата се казва Мария Лалева и определено се радва на одобрението на София, която на свой ред не пропуска да я поглези.

Първоначално Лоренцо и хубавицата били само приятели, ходели заедно на училище и били близки, но в периода до завършването не е имало любовни трепети помежду им. Напротив, в отношенията им е имало единствено завидна хармония, но не и страст. Двамата съученици се преоткрили, едва след като изкласили и може би дългият им период на приятелство е направил любовта им още по-красива и силна.

В момента Софи е на седмото небе от щастие и макар Лоренцо да не споделя снимки с Мария, майка му го прави, като един от последните им кадри заедно е от почивката им в Дубай. Изглежда, че певицата знае как да покаже на бъдещата си снаха одобрението си.

Четете още: Срамни тайни от миналото: Бонбонова и Габриела от "Ергенът" си делили един мъж