Автор
Кристина Кирова

Като две капки вода: Шакира се щракна с майка си, приликата е поразителна (снимка)

"Да, вече съм голяма, но дори и сега седя в скута на мама", пише Шакира като описание към снимка с майка си. Певицата, която е едно от най-хитовите имена в музиката и самата тя е родител на две деца, все още е много привързана към родителите си и определено е дъщеря за пример.

След като сподели няколко пъти как се грижи за възрастния си баща в болницата, вчера публикува сладка снимка с майка си, а приликата между двете е просто поразителна. Изглежда Шакира се е "метнала" изцяло на майка си, която има същата широка, чаровна усмивка и топлота в погледа си.

View post on Instagram
 

46-годишната колумбийска певица и родителката ѝ, Нидия, са прекарали приятно време заедно и са решили да увековечат момента, като позират прегърнати, а изпълнителката е поседнала удобно в скута на мама. Накратко - докато медиите замесват името на Шакира с какви ли не известни мъже и дори я забъркват в любовни триъгълници, тя се отдава на истински важните неща в живота.

View post on Instagram
 

Говори се, че певицата е в началото на връзка с Луис Хамилтън и в същото време на може да се отърве от безнадеждно влюбения в нея Том Крус. Дали всичко това е истина, или плод на журналистическо въображение - вероятно скоро ще разберем.

Четете още: Холивуд в София: Джони Деп и Алис Купър се разходиха изненадващо по Графа (снимки)