Помощ: Не мога да спра да изневерявам на съпруга си

22 септември 2021 | 12:44
5655
14
снимки: Unsplash
14

Колкото и да е силна любовта, която изпитваме към човека до себе си, е напълно възможно да направим крачка встрани и да пожелаем друг човек. Защото сексът с партньора ни вече не е толкова вълнуващ или просто защото нещо друго ни липсва. Това е една история за жена, получила втори шанс от съпруга си и съветът на специалист в подобни сложни ситуации:

"Със съпруга ми сме женени от 6 години. Дълго време всичко във връзката ни беше наред, но след като сключихме брак, започнахме да се караме. Почти всеки ден спорим за нещо, но аз продължавам да го обичам. Все още нямаме деца.

Не бих казала, че сексуалният ни живот върви отлично, но допреди няколко месеца дори и не помислях за изневяра. В началото на годината обаче дойде нов колега във фирмата, в която работя. Още в първия миг, щом го видях, бях адски привлечена от него, а той започна да флиртува с мен. 

Заради пандемията не сме се виждали много в офиса, но всеки ден разговаряхме онлайн по работа. С времето обаче разговорите ни започнаха да стават малко по-лични, докато една вечер всичко не ескалира. Той ми се обади и ми предложи да дойде да ме вземе за разходка с колата. Мъжът ми беше заминал в командировка, бях сама и се съгласих. 

Отидохме на място с много красива гледка и започнахме да си говорим. Той знае, че съм омъжена, всъщност и двамата сме обвързани. Говорехме колко не ни върви в отношенията с партньорите ни и от дума на дума се преместихме на задната седалка. Започнахме да се целуваме и дори не разбрах как започнахме да се събличаме един друг. Всичко се случи толкова бързо...а сексът беше просто невероятен! Съпругът ми никога не ме е довеждал до оргазъм, а в онази нощ ми се случи два пъти. 

От тогава до днес аз не спирам да се виждам с този колега, винаги когато имам възможност. Един ден обаче съпругът ми разбра, защото видя синина от ухапване на врата ми. Той веднага се сети от кого е, защото му бях споменала, че с този колега сме приятели. Предупреди ме, че ако още веднъж разбере, че съм му изневерила, това ще е краят на отношенията ни. 

Не искам да загубя съпруга си, но не мога да спра да спя с този мъж, защото е страхотно. Какво да направя?", А.

Съветът на специалист:

Изневерите винаги имат навика да излизат наяве по един или друг начин, затова просто спри да го правиш. Ти се виждаш с този мъж, защото не получаваш достатъчно внимание и страст от съпруга си. Вместо да продължаваш с изневерите, сподели всичко, което искаш да бъде поправено във връзката и работете заедно над щастието си. Това е единственият начин бракът ви да проработи. 

Четете още: Новият мъж на фолкпевицата Мария е двуженец

 


Още по темата

Коментари

14 шибай се
  24 септември 2021 | 11:04 отговор
 

шибай се докато можеш. един ден никой няма да те иска щото ще си дърта.

 
13 а
  24 септември 2021 | 11:03 отговор
 

а после реват като ги бият в къщи такива спортиски. истамбулски конвенции искат. сиреч тогава няма да ги бият. даже още по ожесточено ще стане. като в турция.

 
12 Иван
  23 септември 2021 | 09:42 отговор
 

Ако съм на негово място, ще почна и аз да изневерявам, накрая ще ти бия шута !

 
11 гого
  23 септември 2021 | 08:50 отговор
 

Ми според мен просто си еблива

 
10 :D
  23 септември 2021 | 06:05 отговор
 

Ами мога да ти помогна да спреш да се притесняваш,че го правиш...! :ДДДД

 
9 фен(бивш)
  22 септември 2021 | 19:17 отговор
 

Тъпотии,нооооооооооооо8души,са коментирали,ситуацията.

 
8
  22 септември 2021 | 18:56 отговор
 

Зарежи ги и двамата, ела при мен, да те чукам в шутката.

 
7
  22 септември 2021 | 18:41 отговор
 

Шест години щом не е имала оргазъм, да приключва с тоя "брак"! Какво има "да се работи"? Пък тоя мухльо я предупредил...Глупости! Бездруго нямат деца още. Тя сигурно е била девствена, сега чак открила топлата вода. Да приключва с мухльото и да си намери истински мъж!

 
6 коптор
  22 септември 2021 | 18:36 отговор
 

курво да го ева

 
5 Бат Ники
  22 септември 2021 | 18:24 отговор
 

Шест години, ако не ти е заредил фурната с 2-3 деца, плющи се наред, той е виновен.

 

Добави Коментар

Най-четени