Автор
Woman.bg

Помощ! Не мога да спра да правя секс с бившия

В живота на една жена има както щастие и много красита, така и безброй сложни, дори болезнени ситуации, от които е трудно да се излиза. Днес една дама ще ни сподели най-голямата си болка, която като че ли ѝ действа като наркотик и от която е трудно да се откаже и тя се нарича „Бившия“. Само една дума, която обаче може да предизвика изключително бурни реакции – приятни спомени, смях, тъга, нещастие, дори страх... Ето каква е нейната история:

„Още преди 4 години се разделих с приятеля ми, но от тогава насам постоянно се събираме и разделяме. Всичко започна, когато той ми се обади, малко след като скъсахме и продължихме да се виждаме за секс. Все се случваше така, че или той ме търсеше, или аз него. Говорим си ден-два след това и не се чуваме, докато не се свържем отново за секс. Преди имахме сериозна връзка и семейството ми никак не го харесваше, защото той ме нараняваше. Караше се с мен и отиваше при бившата си, след това пак се връщаше и това продължаваше дълго време. И въпреки това аз го обичах и дори все още съм влюбена в него. Усещам, че вероятно това никога няма да се промени. Просто не мога да спра да спя с него, той също. Повече от всичко на света бих искала да започнем отначало, но семейството ми и бившата му винаги ще бъдат пречка.



Приятелите ми постоянно ми казват, че той гледа на мен като на кученце, което може да разиграва, защото всеки път се отзовавам, когато ми се обажда. Обаче това се случва и когато аз му звъня. Винаги отговаря и е готов да правим секс. Чувствам се най-добре, когато сме заедно, мисля че и на него много му харесва. Сякаш нищо не се е променило, просто сме внимателни, защото се страхуваме от мнението на другите. Опитвала съм се да се отдръпна и да не си лягам с него, но накрая винаги го правим. Дори и да са минали седмици или месец.

Питам се дали той просто не ме използва, защото никога не е бил открит в чувства си към мен. Не мога да разбера дали правим секс просто за забавление, или все още има емоции към мен и иска да се съберем. Объркана съм и не знам какво да правя. Не искам да го загубя...“, И.

Истината е, че сексът с бивш винаги е някак удобен и сладък, независимо каква е била причината за раздялата или дали партньорите все още имат чувства един към друг.



Фактът, че бившата ви половинка ви се обажда за страстни преживявания, не означава, че иска да поднови връзката си с вас. Дори не означава, че не ви е преодолял/а. Оосбено за мъжете нещата стоят така: вие му предлагате кексче, той го изяжда. Или той ви пита за кексче и вие решавате дали да му го дадете, или не.

И когато семейството ни и приятелите ни не одобряват някого, то е добре да се вслушваме в това, което казват, защото те искат най-доброто за нас. Искат да ни предпазят и да ни виждат щастливи. Явно бившият не се вписва в тази концепция.

Четете още: Как да правите секс, когато сте преяли