Потвърдено! Кание Уест и Ирина Шейк са новата звездна двойка

Слуховете за интимна връзка между рапъра Кание Уест и модела Ирина Шейк, които през последните дни упорито пълзят из медийното пространство, май наистина се оказват верни.

Потвърждението им идва, след като папараци успяха да заснемат двойката заедно в Прованс, където са отседнали в луксозния хотел "Villa La Coste".

View post on Instagram
 

Общото им занимаване за Франция съвпада и с друго значимо събитие, а именно с рождения ден на музиканта, който на 8 юни навърши 44 години. Явно рапърът е решил да отбележи празника в компанията на новата си любима.

Мълвата, че Кание и Ирина са двойка се появи още в края на миналия месец, но явно двамата са решили, че е време да не крият повече чувствата си.

Припомняме, че Уест наскоро се раздели със съпругата си Ким Кардашиян, от която има четири деца - Норт (7 години), Сейнт (5 години), Чикаго (3 години) и Псалм (2 години).

View post on Instagram
 

През февруари тя обяви, че е подала молба за развод, позовавайки се на непримирими различия между двамата. Въпреки че не са заедно, вчера риалити звездата публично го поздрави за рождения му ден и сподели тяхна семейна снимка.

"Честит рожден ден. Ще те обичам цял живот", написа Ким към кадъра.

Супермоделът Ирина Шейк има дъщеричка, Лея, от Брадли Купър, с когото се разделиха през 2019 г., но успяха да запазят приятелски отношения.

Ирина и Кание се познават от повече от десетилетие. През 2010 г. тя се снима в неговия видеоклип на парчето "Power", където изигра ангел. Само две години по-късно родената в Русия красавица рекламира модната колекция на Уест за Седмицата на модата в Париж.

Четете още: Ясна е работата! Джей Ло се мести да живее при Бен Афлек