Ясна е работата! Джей Ло се мести да живее при Бен Афлек

Дженифър Лопес е започнала трескаво да опакова багажа си, за да се премести при новата си стара любов Бен Афлек в Лос Анджелис заедно с 13-годишните си близнаци Еме и Макс, твърди източник, близък до звездата.

Кога точно обаче латинодивата ще се настани в дома на актьора, засега той не уточнява. По думите му обаче певицата е твърдо решена да превърне Калифорния в своя нов дом.



"Лопес ще прекара лятото в Ел Ей и Хамптънс, но ще се фокусира повече върху Лос Анджелис. Тя дори започна да оглежда училища за децата си там, за да е готова за есента", допълва още анонимният източник пред E! News. Според него двамата възнамеряват да заживеят под един покрив, след като приключи преместването.

Наскоро феновете се увериха лично с очите си, че Афлек и Джей Ло са отново заедно. Без да крият отношенията си, двамата бяха забелязани на вечеря в Холивуд, прегърнати и разменяйки си любовни ласки.

View post on Instagram
 

"Бен беше прегърнал Дженифър. Той ѝ се усмихваше и изглеждаше много щастлив. Тя също му отвръщаше с усмивка и постоянно се сгушваше в обятията му“, споделя човек от ресторанта, в който са вечеряли двамата. Малко по-късно към тях се присъединили мениджърът на изпълнителката и един от партньорите ѝ във филмовата ѝ компания.

"Бен много добре се разбираше с приятелите на Джен. Той постоянно си говореше с тях и изглеждаше, че се наслаждава на компанията им. Постоянно се смееха и си прекараха чудесно", казват други свидетели. Друг източник, близък до Лопес, разкрива, че тя е лудо влюбена в Афлек.

View post on Instagram
 

Искрата на любовта между Афлек и Лопес пламва на снимачната площадка на филма "Трудна свалка" през 2002 г.

Скоро влюбените стават най-обсъжданата двойка, а папараци следят всяка тяхна крачка. Планираната за септември 2003 г. сватба обаче така и не се случва, а малко по-късно става ясно, че двамата са се разделили.

Четете още: Нови горещи снимки на Джей Ло и Бен Афлек потвърждават връзката им