Правих секс за отмъщение със сестрата на жена ми, а сега тя е бременна от мен

Днешната история е за двама души, които отдавна поддържат единствено илюзията си любов. Връзката им продължава повече от 15 години и когато най-накрая сключват брак преди година и половина, всичко се пропуква.

Ето каква е историята през очите на мъжа, чийто живот се преобръща след едно единствено съобщение:

"Аз съм на 35, жена ми е на 33. Заедно сме още от тийнейджърските си години. Винаги сме се обичали, но решихме да се оженим едва преди година и половина. Но след сватбата всичко тръгна някак надолу и дори карантината от 3 месеца не успя да ни помогне.

Бяхме затворени, работихме от вкъщи и бяхме заедно 24/7, което вместо да подсили любовта ни, сякаш ни отдалечаваше един от друг.

Никога няма да забравя деня, в който се оженихме, защото тогава не Тя беше жената, която ми спря дъха, а по-малката ѝ сестра. Тя е само на 22 г. и както се досещате, я познавам от съвсем малко момиченце. Никога не съм я възприемал като сексуален обект, но в този ден, когато я видях колко е красива, осъзнах че вече е млада и прелестна жена. Пофлиртувахме на тържеството, но си казах, че не е нормално да имам такива помисли към сестрата на жена ми и спрях да размишлявам в тази посока.

Една вечер обаче съпругата ми се прибра доста потна и изморена у дома. Каза ми, че е тичала в парка с приятелка и аз ѝ повярвах. Но на следващия ден трябваше да погледна нещо набързо в интернет и телефонът ѝ ми беше под ръка. Не съм имал намеренията да ѝ чета съобщенията, а просто да проверя, каквото ми трябваше като информация в интернет. В този момент обаче изскочи съобщение от някакъв мъж, в което пишеше колко хубаво си били прекарали двамата снощи. Ще бъда честен - ядосах се и се натъжих. В мен се събра толкова много яд, че след минути си припомних колко красива е по-малката сестра на жена ми и как с удоволствие бих излязъл с нея.

Затова я поканих на по питие и тя не ми отказа. Поговорихме си, прекарахме си много приятно и още същата вечер правихме секс. За мен това беше секс с цел отмъщение.

Разбрахме се да се видим отново и като че ли тя много си падна по мен. Почувствах удовлетворението, което търсех, но много скоро всичко се срина, когато разбрах, че този секс за отмъщение е довел до бременност.

Малката сестра на жена ми носи моето бебе и ми сподели, че иска да го задържи. Наистина не знам какво да правя сега, страх ме е. Знам, че всички ще ме намразят и дори не знам как да кажа на съпругата ми. Как да изляза от тази каша?", Мартин.

Съветът на специалист:

Най-много се тревожа за бебето, ако това момиче реши да го задържи. Кой ще се грижи за него? Освен това, какъв старт ще има в живота си, когато родителите му не се обичат? Може би сестрата на съпругата ти се опитва да докаже, че може да я надвие, но тя трябва да помисли реалистично. Ти също. Замисли се какви са шансовете връзката ви да сработи? Освен това, след като детето се роди, ти ще бъдеш длъжен да подкрепяш и помагаш в отглеждането му. Замисли се дали си готов за това.

Четете още: Холи Бери: Изпитах първия си оргазъм на 11 г. Сама го постигнах!