Правих тройка с приятеля ми и съквартиранта му, но не мога да спя от една страшна мисъл

Всички сме чували истории за объркани любовни отношения след намеса на трети човек, или иначе казано след тройка, а някои от нас, които са участвали в подобен експеримент с половинката си, може би познават това странно чувство добре. Днес ще ви запознаем с историята на едно момиче, което решава смело да се впусне в страстен акт с приятеля си и неговия съквартирант, и макар преживяването да ѝ е харесало, в момента тя не спира да се пита един важен въпрос, който не ѝ дава мира. Ето каква е историята, разказана през нейните очи:

„Правих секс с приятеля ми и неговия съквартирант. Беше хубаво, но и малко странно – сякаш приятеля ми имаше 4 ръце, които усещах по цялото ми тяло. Може би ми се струваше странно и защото никога не бях правила нещо подобно преди. Ето как се случи всичко:

С приятеля ми имаме само 1 г. разлика – аз съм на 23, а той и съквартирантът му са на 24 г. С него сме заедно от година и половина и решихме да заживеем под един покрив, когато започна карантината. Малко бях притеснена в началото, но се оказа, че се разбираме чудесно и нямам нищо против съквартиранта му. Живеехме си добре, докато една нощ не ни стана много скучно. Тогава решихме да си сипем по няколко чашки и да играем гол покер.

Само след час вече бяхме прилично подпийнали и почти голи. Изведнъж ми стана доста студено и с моя приятел решихме да си легнем, а съквартирантът му ни последва. В този момент половинката ми ме попита дали искам да правим тройка и аз се съгласих, макар и да не бях сигурна дали го искам.



През цялото време се бях съсредоточила само върху приятеля ми, защото това ме караше да се чувствам по-сигурна. В един момент просто затворих очи и усещах четирите им ръце по тялото ми и беше върховно. Правих секс и с двамата... Беше наистина хубаво, но по време на акта в главата ми се зароди въпросът: „Защо той ме споделя с приятеля си?“. Замислих се още повече върху него, след като на другата сутрин, той стана за работа и каза на съквартиранта си, че може да остане в леглото с мен, ако желае. Това беше наистина странно.

На мен изобщо не ми се лежеше в леглото с друг мъж – станах и си взех душ. След няколко часа не издържах, звъннах на приятеля ми и го попитах дали изобщо ме обича, а той ми отговори положително. Наистина, не мога да разбера защо, ако е така, ще иска да ме дели с другиго?



Не мога да повярвам, засрамена съм от това, което направихме. Казах му, че не желая това да се повтаря. Объкрващо е, защото част от мен хареса изживяването, но другата изпита истински срам.

Дали този човек ме обича истински? Кой би споделил любимата си с другиго?“.

А вие били ли сте в подобна ситуация? И мислите ли, че нашата героиня трябва да се съмнява в обичта на половинката си, или просто алкохолът може да бъде лош съветник понякога?

Четете още: Любовта е в малките неща: да си играеш с косата ѝ… да я наметнеш с твоя риза