Автор
Woman.bg

Прианка Чопра и Ник Джонас в горещ кадър преди сватбата

Прианка Чопра и Ник Джонас кацнаха на индийска земя вчера. Това се случва, непосредствено преди двамата да се врекат във вечна вярност и да отпразнуват сватбеното тържество, което ще бъде изцяло според индийския ритуал, пише "Сън".

По този повод "Мис Свят 2000" разкри пред феновете си чувствата, които изпитва към избраника си, като сподели в социалната мрежа горещ романтичен кадър, на който двамата нежно са привели лицата си едно към друго. Под снимката тя написа: "Добре дошъл у дома, бейби..."

View post on Instagram
 

Времето и мястото на сватбата са избрани неслучайно. Венчавката съвпада с традиционните за страната по това време празненства, които започват на 28 ноември и ще продължат до 2 декември.

В края на юли американският певец и актьор предложи брак на боливудската звезда, като ѝ подари пръстен само два месеца след запознанството им, докато се наслаждаваха на любовта си в Лондон. Още месец преди да получи романтичното предложение, 36-годишната актриса побърза да заведе 24-годишния Ник в родината си и да го запознае с майка си и семейството си.

Церемонията ще е в традиционен индийски стил, но ще има и християнски обичаи. Двамата ще се венчаят в двореца Umaid Bhawan Palace в Джодхпур, Индия на 1 декември, пише още изданието.

Бракосъчетанието ще се състои под т.нар. мандап - навес, украсен с цветя, драперии и светлини, който символизира растежа, плодородието и благополучието.

Четете още: Нещастието да се родиш жена в Индия