Димитър Рачков е сред най-популярните лица от родния ефир, но рядко говори за личния си живот. През последната година обаче интересът към него нарасна значително, след като се разчу за връзката му с далеч по-младата от него Анита.

Дали заради визията ѝ която е меко казано предизвикателна, или по други причини, тя стана популярна в медийното пространство не само като половинка на актьора, но и като участничка в конкурса "Мис Плеймейт". Рачков обаче даде първото си интервю, в което говори за новата си любима и напълно обори твърденията тя някога да е участвала в този конкурс.

Актьорът призна още, че се чувства влюбен и щастлив, с което успя да разбие на пух и прах пък друга мълва, а именно че двамата са пред раздяла и Анита вече му изневерява с по-млади мъже. Очевидно двойката все още се носи на крилете на любовта, тъй като в погледа на Рачков се чете истинска обич, когато говори за нея във вчерашното си интервю.

View post on Instagram
 

Той сподели, че тази година не е отпразнувал рождения си ден с голямо тържество, не само заради мерките срещу Ковид-19, но и защото рядко се събира в голяма компания на този ден. Рачков сподели още, че вече е ваксиниран, след като е бил свидетел на тежкото боледуване на родителите си. Дори се просълзи, когато си припомни моментът, в който се е наложило баща му да претърпи операция в следствие на заразата. Актьорът не пропусна да благодари на всички лекари, заради които баща му е бил спасен.

Четете още: Новият мъж на фолкпевицата Мария е двуженец