Автор
Woman.bg

Рапърът T.I. не дава на дъщеря си да прави секс

Рапърът T.I. може и да е един от символите на хип-хоп културата, която не познава морални и каквито и да било други норми, но истината е, че той е изненадващо отговорен и взискателен родител. Оказа се, че таткото, известен с разкрепостеното си сценично поведение и любовен живот, лишен от ограничения, следи изкъсо какви ги върши най-голямата му дъщеря. Ще бъдете наистина изненадани, дори може би шокирани, от това, което самият той сподели в интервю наскоро.

Очевидно T.I. е притеснен 18-годишната му наследница Дейджа Харис да не се поддаде на разюздания тийнейджърски живот и затова е взел изключително строги мерки. Той разкри, че всяка година я съпровожда до гинеколога, за да се увери, че тя е девствена. И не, това не е шега.

Вярвате или не, 39-годишният изпълнител започнал тази традиция още в деня след 16-ия рожден ден на Дейджа. Самият той признава, че не е съобщил лично на дъщеря си, че ще я води на гинеколог. Направил го посредством бележка, оставена на вратата на стаята ѝ, на която пишело: „Гинеколог. Утре в 9.30 ч.“



„Дъщеря ми е вече на 18 и гордо мога да ви споделя, че хименът ѝ е напълно непокътнат. Дейджа точно завърши училище и започва да учи в колеж. С нея отрано започнахме разговорите за секса и всяка година отиваме заедно при гинеколога, за да се уверя, че все още е девствена. Правим го от деня след 16-ия ѝ рожден ден. Тогава отидохме при лекаря, с когото имах сериозен разговор. Споделих му, че ми е важно да знам дали Дейджа е девствена. Той ми отговори, че сексът не е единственият начин за едно момиче да изгуби девствеността си. Това може да се случи при по-интензивни тренировки, докато кара колело или язди кон. Тогава му казах: „Вижте, докторе. Дейджа не язди, не тренира и не кара колело. Просто проверете какво е положението и ми кажете дали е девствена.“ Той изпълни желанието ми и ми съобщи, че хименът ѝ е непокътнат. Мисля, че всеки човек е благодарен на родителите си, ако те не са му позволили да съсипе живота си с глупави действия“, сподели гордо рапърът.



В социалните мрежи мигновено заваляха коментари, свързани с прекалената взискателност на T.I. Според някои това, което той прави, е гнусно и е липса на уважение към личното пространство на дъщеря му.

А вие какво мислите за постъпката на строгия татко?

Четете още: Когато изневярата разбие всички надежди