Автор
Веселина Петрова

Само за жени: 5 неща в секса, които трябва да опитате

Преди време всички коментираха, че човек използва само 10% от капацитета на мозъка си. Е, същото е положението и с клитора. Вижте кои 5 неща, свързани с него, могат да променят сексуалния ви живот към по-добро завинаги:

Потупване вместо търкане. Много представителки на нежния пол по време на мастурбация предпочитат силно да трият клитора. Вместо това опитайте да го стимулирате с потупващи движения – с възглавничките на пръстите. Деликатно, но възбуждащо.

Стимулация отвътре. Както знаете клиторът е неголямо „копче”, което може да се види с просто око. Някои учени предполагат дори, че прочутата G точка е негово продължение. Опитайте се да стимулирате чувствителната зона в предната стена на влагалището.

Проникване и стимулация. Докато използвате вибратор за влагалището, стимулирайте клитора. Същото важи за секса с партньора ви – напомнете му, че ръцете му са свободни, може да ги използва за нещо приятно.

Лубрикантът е вашият най-добър приятел.
Приятно е и полезно. Използвайте ароматизирани лубриканти както по време на секс, така и докато мастурбирате. Освен това разнообразието при продуктите работи в полза на вашето удоволствие – има охлаждащи, сгряващи, просто бъдете внимателни да не се получи алергична реакция.


Сменете вибратора. Ако сте свикнали с класическия вариант, време е да разнообразите с нещо по-нетрадиционно – например, клиторен стимулатор. Смисълът му е да стимулира главичката на клитора чрез пулсации и струя галещ въздух. Оргазмът настъпва доста бързо. А производителите на някои от продуктите дори обещават серия от оргазми.


*Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: