Надникнахме под чаршафите на звездите, за да споделим техните тайни с вас. Вижте какво мислят за секса шест красиви жени и един чаровен мъж.

Британската актриса и начинаеща актриса Рита Ора споделя, че „когато имаш партньор, трябва да правиш с него всичко, за да му доставиш удоволствие. Да удовлетворяваш неговите желания, без да забравяш за своите”. „В секса трябва да използвате въображението си и да бъдете креативни”, казва още Ора.

View post on Instagram
 


София Вергара: „За да носи радост сексът, двамата партньори трябва да бъдат самите себе си, да бъдат спонтанни. Забравете за екзотичните секспози, силно изживяване в леглото може да ви гарантира само любовта към човека, с когото сте.”

Ръсел Бранд коментира, че... „Смятам, че жената трябва да получи оргазъм първа, иначе мъжът не е свършил качествено работата си.”

Шерил Коул: „Бих посъветвала мъжете да не приемат за чиста монета онова, което гледат в порнофилмите. Виковете и стенанията се случват само там с тези честоти.”

Скарлет Йохансон признава, че обожава секса в кола. "Ако съм в игриво настроение, той е най-доброто решение. Препоръчвам го на всяка жена.”

View post on Instagram
 


Кралицата на бурлеската Дита фон Тийз също си има рецепта: „Корсет, няколко нежни камшика за пошляпване – какво повече му трябва на човек?”

„Не получавах удоволствие от секса до момента, в който не започнах да мастурбирам. Преди няколко години обаче си купих вибратор и съжалих, че не съм го направила по-рано. Сега подарявам на всички приятелки...”, споделя без свян Ева Лонгория.

Четете още: И жените излизат от чужди спални посреднощ