Серизно? Краят на една приказка: Гришо окончателно заряза Лолита?

Разделени ли са Григор Димитров и милиардерската наследница Лолита Османова? Това се питат феновете на двойката от няколко дни насам. Слухът за крах в отношенията между Гришо и рускинята се появи след рождения ѝ ден, когато стана ясно, че тенисистът не е присъствал на празненството.

Сега обаче се появи още един фактор, който бихме казали, че е доста красноречив в днешно време. Може би вече бившите влюбени са спрели да се следват взаимно в Инстаграм, заради което феновете заключиха, че с връзката им е свършено. За последно двамата бяха забелязани заедно в началото на юли в Монте Карло, а любопитен факт е, че те никога не са публикували обща снимка в социалните мрежи. Единствено сме виждали сторита, в които показват любовта си един към друг, но и това се случваше рядко.

View post on Instagram
 

Друг факт, който все повече ни води към мисълта, че Гришо и Лолита вече не са заедно, са снимките ѝ от Кан, от които ясно личи, че не носи годежния пръстен, който тенисистът ѝ беше подарил. Не е известно дали наистина Димитров е сложил край на връзката им, дали не са се разделили по взаимно съгласие, или всичко е просто слух и двамата все още са заедно. Вероятно времето ще покаже какво точно се случва между тях.

View post on Instagram
 

Четете още: Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха