Шеф Иван Манчев отново се носи на крилете на любовта. Вижте коя е тя!

Шеф Иван Манчев не страда дълго по приятелката си Цветомила, с която се разделиха малко след раждането на сина им Александър.


Миналата година в края на юли Манчев съобщи в профила си във фейсбук, че двамата с Цветомила са станали родители. Малко по-късно връзката им приключи.

Оказва се обаче, че сега звездният готвач е безумно влюбен в красива дама, която според "Галерия", се казва Ива и има собствен бизнес. Двамата се запознали покрай общи приятели преди няколко месеца и искрата между тях пламнала веднага. Манчев изгубил ума и дума. Бил толкова влюбен, че не спирал да глези Ива с подаръци и пътешествия. Дамата има един брак зад гърба си и деца.

View post on Instagram
 

Наскоро двамата се върнали от романтична почивка в Гърция, където се радвали на компанията си в луксозен хотел. Връзката им е сериозна, коментират приятели, но двамата не живеят заедно. Просто не искали да избързват.

Шеф Манчев има един брак зад гърба си, продължил 18 години.
След развода си с Марина той се погрижил добре за нея и наследниците си. Готвачът има един син и от Цвети, с която се раздели малко след Александър се роди. Казват, че сега не ги свързва нищо друго, освен детето, за което той се е погрижил добре финансово.