Автор
Woman.bg

Ще го побъркате: 3 златни правила за разтърсващ секс по телефона

Може и времената на секс телефоните да са отминали, но истината е, че нито един мъж не би отказал да се почувства прелъстен, особено когато сте на далечно разстояние, а той толкова силно ви желае. И макар сигурно много от вас да се смущават от подобни идеи, последвайте съвета ни и просто се впуснете в това секси приключение. Ще бъдете много, много приятно изненадани от резултата, а какво по-хубаво от това да засилите тръпката с партньора? Ето защо днес решихме да ви споделиим трите златни правила на телефонния секс:

Забравете за срамежливостта си

Когато "атакувате" мъж по телефона, срамежливостта не е сред силните качества. Затова просто забравете за нея и бъдете максимално мръснишки настроени. Не давайте други имена на всичко, а използвайте истинските. Бъдете инициативни, нападайте. Мъжете обожават агресивните жени в леглото.

Детайлите имат решаваща роля

Не пропускайте нито един детайл, като започнете от това с какво сте облечени в момента, преминете през начина, по който се събличате или си представяте той как ви съблича и стигнете до всички ласки, с които копнеете да го разгорещите. И за да бъде съвсем реалистично преживяването ви, не пропускайте нито една подробност, споделяйте точно как се чувствате в този момент и какво най-много би ви харесало, ако бяхте в прегръдките му в този момент.

Погрижете се за доброто озвучаване

В секса по телефона всичко е важно. Всяка подробност. Всеки звук. Затова първо се постарайте гласът ви да бъде закачлив и секси, но без да преигравате. Бихте могли и да пуснете тиха музика, за да се потопите в еротична атмосфера. И както стенете, докато правите секс на живо, така го правете и по телефона. Важното е и двамата да се почувствате максимално близо един до друг.

Бонус съвет: За да преживеете максимално истински момента, може да се подготвите, като си облечете предизвикателно бельо, което да подсили хищницата във вас.

Четете още: Не съм красива, но знам как да побърквам мъжете