Мъжете умеят да бъдат доста добри манипулатори и изкусни лъжци, особено в случаите, когато имат полза от това, или се стремят да привлекат към себе си интереса на дадена жена. За да засияят в нейните очи с най-пълния си блясък, представяйки себе си умни, мили и способни, те така подбират думите и жестовете си, че наистина успяват да я омаят до несвяст.

Не са редки случаите обаче, след като мине известно време от връзката на прясната двойка, дамата да осъзнае, че се е подвела по манипулаторските техники на господина и че жестоко се е излъгала в представите си за него.

Ето и най-честите лъжи на мъжете, на които жените бързо се връзват:

Как са постигнали всичко в живота и кариерата си без ничия помощ

Много мъже обичат да изтъкват как всичко са постигнали със собствени усилия, като са тръгнали от нулата. Те често пъти украсяват разказите си с перипетии, през които са преминали биз ничия друга помощ. Реалността обаче в повечето случаи е съвсем друга и че именно родителите и семейството са хората, на които ете дължат израстването и успехите в живота си.

Колко са решителни, смели и уверени

Всички жени са абсолютно съгласни, че увереният и решителен мъж излъчва далеч по-голям сексапил от неуверения. Тъкмо поради това много мъже си придават този вид, за да заблудят дамата насреща си, че той е истински боец, впускащ се във всяко предизвикателство с решителността на истински храбрец. И докато на първите срещи той може действително да ви създава усещането за инициативен мъж, на когото да разчитате във всеки един момент, то с течение на времето може да го видите в съвсем друга светлина. Все пак, не забравяйте, че представителите на силния полса хора, които могат да бъдат наранени или да проявят неувереност в един или друг момент.

Как за тях практикуването на безопасен секс е като закон


Не е тайна, че повечето мъже не понасят предпазните средства. Но за да склонят партньорката си да прави секс с тях, те са готови да загърбят всякаква омраза към презервативите. Много вероятно е обаче в едим момент от любовната игра да чуете от него фразата: "Досега винаги съм ползвал кондом, но с теб ми е толкова хубаво, че искам да те почувствам без. Трябва да ми вярваш и да се чувстваш спокойна в моите ръце." По този начин да иска да накара жената да се почувства специална и поласкана от неговото желание. Умната жена обаче знае, че в такъв момент по-важно от здравето за нея няма.

Как партньорите във връзката трябва да бъдат с абсолютно равноправни права

За да спечели доверието ви, той може да ви обяснява дни наред колко важно за него е жената да бъде с равни на тези на мъжа права. Особено когато се касае за отношенията между двама души в интимната двойка. Ще ви разказва, че е готов да направи всичко за дамата на сърцето си и че ще я носи на ръце. Подобни импозантни и пресилени обещания могат само да ви наведат на мисълта да си имате едно наум, и че срещу вас стои мъж с комплекси, който в даден момент ще покаже доминаторската си същност.

Четете още: 10 причини, поради които мъжът отказва да прави секс