Автор
Ива Петрова

Силвия Петкова се събра със Зоран от 'Сървайвър'

Силвия Петкова и Зоран Петровски отново са заедно. След като само преди 6 месеца обявиха, че се разделят, актрисата и режисьорът отново са семейство.

И двамата споделиха в профилите си в социалните мрежи общи кадри от рождения ден на сина си. Говори се обаче, че събирането им не е само за празника. Според източници, близки до двойката Силвия и Зоран са решили да си дадат нов шанс, пише "Уикенд".

View post on Instagram
 

Хора от обкръжението им дори твърдят, че двамата са поддържали връзка и през последните шест месеца, въпреки факта, че се бяха разделили. Да не забравяме обаче, че двойката има дете и е напълно обяснимо защо се виждат често. Освен в София Петкова и Петровски са летували на едно и също място.

Дни преди Коледа синът им – Сива, навърши 6 години, а общи фотоси от празничното събитие споделиха и двамата в социалните мрежи. На тях всички позират като семейство, тъй като ясно се долавя прекрасното настроение, което струи от лицата и на двамата родители. Близки до двойката са категорични, че независимо от трусовете във връзката им, любовта между двамата не е угаснала и те продължават да държат един на друг.



В началото на юли Силвия публикува в социалните мрежи текст, в който съобщи, че пътищата им със Зоран се разделят. Това стана дни след като Петровски ѝ се обясни в любов публично – отново чрез социалните мрежи, и по-малко от два месеца след като той спечели шестия сезон на риалитито "Сървайвър" по Би Ти Ви.

В интервю, което даде след победата си, режисьорът разказа, че се е влюбил в актрисата още когато за първи път я видял на снимачната площадка. Понеже вярвал в силата на позитивното мислене и отправянето на пожелания към вселената, той си пожелал на глас Силвия Петкова да бъде негова жена. След по-малко от половин година тя вече била с него.

Но макар че през целия период на връзката си двойката демонстрираше любов и отдаденост, а Силвия дори обяви в интервю за "Уикенд", че не помни други мъже в живота си освен Зоран, съвместният им живот не е бил безоблачен. Режисьорът разкри, че преди да влезе в "Сървайвър", със Силвия са били пред раздяла, а риалитито му е помогнало да запази семейството си. Когато стана ясно, че вече не са заедно, се заговори, че Петровски е изневерил на половинката си със своята приятелка от риалитито Анелия и че двамата дори вече официално били двойка. Оказа се, че това не е вярно. Актрисата е в добри отношения с Анелия, която пък никога не била късала със своя приятел отпреди "Сървайвър".

View post on Instagram
 

Дали двамата наистина са се събрали и ще издържи ли връзката им на изпитанията на времето, предстои да разберем.

Четете още: Емилия Кларк: Джейсън Момоа плачеше, докато ме изнасилваше