Спонтанният секс вече е отживелица

30 май 2013 | 17:16
19752
15
15

Някои казват, че спонтанността е подправката на живота, но мнозина не биха се съгласили, когато става дума за секса.

Над половината британски двойки казват, че по-скоро биха планирали кога да правят секс, отколкото да оставят романтичния момент да дойде сам. 80 на сто от двойките, които планират кога да правят секс, казват, че това подобрило сексуалния им живот.

Основната причина двойките да планират предварително кога да правят секс е желанието им за редовен секс. Мнозина от анкетираните заявили, че сексуалният им живот е замрял в миналото и за да поддържат здравословно ниво на любовния си живот, те биха планирали предварително.

Четете още: Секс и алкохол - удоволствията в живота

Други причини за планирането са натовареният работен график и опитите за зачеване, които често изискват сериозно планиране. 20 на сто от двойките споделят, че планират сексуалния си живот, така че да са в настроение, когато настъпи моментът. Две трети от жените, които отговорили така, казали, че искали да подобрят външния си вид преди секса, а мъжете заявили, че се готвели за секса като не ядели и не пиели прекалено много.

Дали загубата на спонтанност означава и загуба на магията? Две трети от двойките не мислят така, като дори заявяват, че планирането подобрило секса, пише БГНЕС.

"Сексуалният живот е нещо много лично за всички двойки и независимо колко е страстен, той лесно може да се превърне в рутина. Ако следването на график е добро за вас, тогава защо не! Всичко, което работи за вас като двойка и поддържа огъня във връзката, е добро, но просто внимавайте да не напишете графика някъде, където любопитни погледи могат да го открият", съветва Сара Бейли от сайта ukmedix.com, който осъществил изследването.

Четете още: Пикът на сексуалното желание при жените идва на 35

Още по темата

Коментари

15
  30 юли 2013 | 20:46 отговор
 

що бе, кво му е на спонтанното. то другото е комунизъм.

 
14 versaux
  29 юли 2013 | 13:47 отговор
 

Чудите се с какво да си запълвате страниците ! ! Питайте по въпроса тийнежерите и студентите. Било то в България било то в UK или другаде. Чукат се до дупка... без замисляне къде и с кой ! !

 
13 ДДТ
  28 юли 2013 | 20:45 отговор
 

Спонтанния секс може да се случи ако спонтанно извадиш пачката си с евро. Ако имаш такава, разбира се.

 
12 ДДТ
  28 юли 2013 | 20:45 отговор
 

Спонтанния секс може да се случи ако спонтанно извадиш пачката си с евро. Ако имаш такава, разбира се.

 
11
  01 юни 2013 | 20:01 отговор
 

aide vseki da si gleda sebe si golemite ebachi niama shto ne se vijdate i vie kakvi shte ama govorite za drugite

 
10 eba4a
  31 май 2013 | 21:38 отговор
 

AAAAAAA NE E VQRNO TO S PARI VSEKI MOJE

 
9
  31 май 2013 | 11:50 отговор
 

Планираният секс води до пренавиване, завишени очаквания и от там задължително до разочарование ! Винаги съм оставала приятно изненадана от спонтанни авантюри и непланирани забавления с любимия човек ! Англичаните изобщо да не се бутат там, където става дума за интимност !

 
8 ИнтернетПари
  31 май 2013 | 10:59 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$ДОЛАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------------ P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 
7 123
  31 май 2013 | 10:45 отговор
 

Не знам , но аз не прочетох никъде в статията дори и един разумен аргумент, защо планирания секс е по-добър от спонтанния, освен е някой го предпочитали така !!! Те някой мъже предпочитат да го правят с други мъже , но това не е причина всички да сме гейове нали ?!?!!?

 
6 Мъжко мнение
  31 май 2013 | 09:56 отговор
 

Дебел портфейл, дебел чеп, те жените вече различни неща от различни мъже са свикнали да получават.

 

Добави Коментар

Най-четени