Автор
Весела Георгиева

Страст под чаршафите след 10 години заедно? Възможно е!

Вчера в метрото видях възрастна двойка. Качиха се, седнаха и за миг не пуснаха ръцете си. Невероятно е! Да видиш любовта в тези иначе променени от годините и живота очи, скрита зад бръчките и бавното ходене... После се замислих - възможно ли е? След 10,20,30 години да сте все още заедно, да се обичате и да правите секс?

Да, възможно е. Ето как!

Първо, казват специалистите, трябва да усещате, да знаете, че това до вас е "вашият" човек. Т.е. да знаете, че той е най-доброто за вас. Сега и след 100 години. Не търсете, не сравнявайте. Просто се усмихнете и си дайте сметка какви щастливци сте - да имате най-доброто възможно. За вас.

Не дръжте партньора си на "синджир". Ограниченията, мрънкането, ревността създават проблеми. Връзката има нужда да диша, да се развива, да се усъвършенства - също както и двамата партньори.



Търсете нови усещания, предизвикателства, нови пози. Рутината убива. Всичко и всички. Дори голямата любов и най-страстния секс.

Изненадвайте се. Бъдете заедно в пътешествието на годините, опознаването, новите хоризонти. И винаги си казвайте всичко, което ви притеснява. Премълчаните неща развалят всяка къща. Тайните рушат връзките отвътре. Малко по малко, всеки ден. Така, както водата руши скалите.


Гушкайте се, казвайте си, че се обичате, целувайте се, смейте се, шегувайте се един с друг. И заспивайте под една завивка. Отделните завивки отдалечават партньорите.

Отделяйте време - за разговор, за удоволствие, за пътуване.

Бъдете смели. Ако искате хубав секс, не се тъпчете с тежка храна и не пускайте веднага телевизора. Търсете местенца, които да са само ваши и да миришат на похот.

Здравата връзка и добрият секс искат работа, постоянство, въображение.