Автор
Христина Кирилова

Нямат шанс: Шакира вече не иска да има нищо общо с Пике

Изглежда, че няма никакъв шанс за връзката между Шакира и Жерар Пике. Дори и след 12 години заедно и две деца. Вчера съобщихме, че футболистът горчиво се разкайва за изневярата си и иска да се върне при певицата, но уви - тя вече не желае да има нищо общо с него.

В момента бившите влюбени са в конфликт, тъй като имат спор за попечителството над децата. Шакира изявява желание да бъде с тях в Маями, но Пике не е съгласен и иска те да останат с него в Маями. Вероятно, подобно на други звездни бивши двойки и тяхната битка за общите им наследници ще бъде дълга и тежка.

Припомняме ви, че Шакира и Пике се разделиха в началото на юни, след като стана ясно, че футболистът е имал връзка със сервитьорка от февруари месец. Той е прекъснал отношенията си с нея в името на това да се върне при майката на децата си, но и за това се оказа, че е твърде късно. Също така не е известно как ще продължи работата му във футбола, тъй като клубът на Барселона вече е премахнал дори плакатите му от външната страна на стадиона.

Четете още: Даяна и сериозната заплаха, която отправя към Камила