Три изпитани съвета за прелъстяване, които колегите от Kozmetikata.com препоръчват.

Визуално

Ако "предметът" на желанията ви се намира на "допустимо" за вас разстояние, то може да го възбудите с помощта на зрителен образ. Отдавна е известно, че мъжете обичат с очите и за тях е крайно важен визуалния контакт.

Въпреки това не се спускайте веднага към гардероба си в търсене на пола с умопомрачителна дължина, блуза, показваща всички ваши прелести, тясна рокля и редица други, които не оставят и минимална възможност за въображение.



Това което мъжете искат в действителност, е леко да открехнете завесата и да дадете възможност да си представят, какво се крие зад нея.

Жестовете, с които можете да подскажете за намеренията си могат да бъдат приглаждане на косата или оправяне на кичур, поклащане на бедра, докосване на предмет с продълговата форма и др.

Звуково

Мъжете изключително силно реагират на глас. Сигурно ви се е случвало да флиртувате по телефона с практически непознат човек.

Тембърът на гласа изобщо не е в последните места от списъка с неща, които възбуждат мъжете.



Една фраза, прошепната по телефона, е способна да възпламени мъжа не по-малко от самия обект на желанията му, разкриващ се пред него. И тук тънкостта не е в самата фраза. Колкото и да му повтаряте "Искам те", мъжът няма да се възбуди, ако този израз не е обвързан и със съответен образ.

Мъжете не обичат резки и пронизителни гласове, а по-скоро гласове с тембъра на Мерлин Монро - дълбок и страстен.

Писмено

Ако досега не сте прибягвали до използването на мобилен телефон, чат или e-mail-и за интимно общуване с мъж, то е крайно време да изпитате ефекта от достиженията на научно-технологичния прогрес. Напишете му нещо, което се притеснявате да му кажете лице в лице.

Може да са тайни сексуални желания или експерименти, които искате да осъществите заедно. Може да стигнете и по-далеч, като му опишете подробно своите фантазии в органайзера. Важното е той да не попада и в чужди ръце, а единствено в неговите.



Ако ви допада да пишете на ръка, може да му напишете бележка и да я пуснете тайно в джоба на панталона или ризата. Представете си удивлението на мъжа, когато в разгара на работния ден прочете подобна бележка с интимно съдържание, написана от вашата ръка.