Автор
Теодор Муховски

Съсипан съм: След страстна нощ с колежката ми, тя реши да напусне съпруга си

Първоначално бях напълно зашеметен, а после си позволих да се почувствам развълнуван. Но сега съм напълно съсипан.

Аз съм на 36 години и съм свободен, а тази жена е на 35. Тя е невероятна, забавна, умна и излъчва сексапил.

Веднага щом се присъедини към екипа ни в работата, се почувствах омагьосан, въпреки че разбрах, че е омъжена.

Нашата компания е много общителна, така че никой не каза нищо, когато започнахме редовно да обядваме заедно. След като се опознахме, открихме, че и двамата обичаме да гледаме стендъп комедии.

Една вечер тя ме покани на местно шоу, като каза, че съпругът ѝ е в командировка и че би се радвала да прекара вечерта с мен.



Прекарахме си чудесно и в края на вечерта тя ме помоли да я изпратя до вкъщи. Тръгнах да я изпращам, но тя изведнъж се притисна към мен и започнахме страстно да се целуваме. В рамките на 30 минути се върнахме в дома ми, където правихме невероятен секс. След това тя ми призна колко нещастна е със съпруга си и че съжалява, че се е омъжила за него. Не можех да повярвам, когато по-късно същата седмица на работа тя ми прошепна на ухото, че го е напуснала.



Чувствах се развълнуван и същевременно напълно объркан.

Но към края на деня започнах да се чувствам наистина щастлив от това, че я имам в живота си.

На следващата седмица договорът ѝ в работата изтече. Бяхме се уговорили да се срещнем в един бар, за да планираме бъдещето си.

Но в деня на срещата тя се отказа, като каза, че главата ѝ е страшно объркана.

Сега ми писа, че се е върнала отново при съпруга си и че се опитват да се консултират за брака си.



Не знам дали да се боря за нея, или да я зарежа. Потърсих мнението на психолога, ето какво ме посъветва:

„Винаги сте знаели, че тази жена е омъжена. Дори и да не е искала да ви нарани умишлено, тя е постъпила егоистично, без да мисли как ще ви се отрази тази информация. Силно сте се разочаровали, но не приемайте това като отхвърляне. Изглежда, че тя е объркана, а вие сте имали късмет да избягате. Разсейте се с натоварен социален живот и си дайте шанс да срещнете някой, който ще иска да сподели истинска връзка, някой, който е свободен да бъде с вас. Най-добре прекратете тази връзка, тя явно няма бъдеще."