Съсипана съм - мъжът ми си пише с любовницата пред мен

Любовта невинаги върви гладко, дори и в най-здравите семейства. Понякога тя просто си отива и на неино място се настанява безразличието, а след това идват и изневерите. Днешната ни история е много поучителна за това докъде можем да позволим на партньора да бъде некоректен към нас и кога е време да си тръгнем:

"Със съпруга ми сме заедно от 6 години. Аз съм на 44 г., той е на 46 г. Имам две деца от предишната ми връзка, но той се грижи за тях като за свои. И дълго време живеехме щастливо и се обичахме. Но един ден научих съвсем случайно, че е прекарал цяла седмица в чужбина с някаква жена. Тогава той твърдеше, че е заминал в командировка, но открих бикини в багажа му. И когато му ги показах, нямаше как да отрече. Аз обаче му простих, защото ме увери, че е било еднократно.

След време обаче го хванах как си пише с негова колежка от работата, докато сме на романтична почивка. Бях съсипана, когато той ѝ написа, че се чувства сам и отегчен, докато седеше до мен и мислеше, че не виждам какво се случва. Но въпреки че целият ми свят се срина, аз отново му простих, докато наскоро не разбрах, че е започнал да си пише със сестра ми. Самата тя ми показа съобщенията си с него, които бяха меко казано шокиращи. А когато го попитах за това, той ми каза, че няма никакви намерения към нея и че просто му е забавно да си пишат.

В момента продължаваме да сме женени, той никога не е спирал да се преструва пред мен на грижовен и любящ съпруг, но истината е, че изобщо не мога да му имам доверие. Как мога да продължа напред с него, като вечно живея в съмнения и знам колко много ме е наранил?", А.

Съветът на специалист:

Този човек те е предал и наранил прекалено много пъти. Дори и да го беше направил само веднъж, щетите отново щяха да са големи и да отнеме време, докато отношенията ви се оправят. Но няма как да изгладите нещата, при положение, че той ти изневерява системно.

Първо трябва той самият да открие защо го прави и защо не може да ти бъде верен. След това и двамата трябва да поработите над това и да си изясните каква е причината бракът ви да не върви, дори и без изневери. Защото това не може да продължава така, най-важното е да възстановите доверието във връзката. И дори той да казва, че съобщенията с друга жена не означават нищо за него, в тази ситуация всичко, което разсейва вниманието му от връзката с теб, вреди на брака ви. А ако ти беше на негово място и му изневеряваше непрестанно, той как щеше да се почувства?

Трябва да се увериш, че съпругът ти наистина разбира колко много те е наранил и какво е направил. И го предупреди, че това ще е последният му шанс да бъде с теб.

Четете още: 5 сигнала, че се нуждаете от секс СПЕШНО