Съсипана съм, нямам представа какво да правя: Той ми изневерява с майка ми

18 май 2023 | 11:24
9747
12
снимки: Unsplash
12

Кое е по-лошо от предателството? Двойното предателство, разбира се. За съжаление в живия живот се случва често и понякога любимият ви човек може да прегреши и да ви нарани, като се втурне в обятията не на кого да е, а на друг човек, който приемате за близък и обичате. Точно както се е случило с днешната ни героиня:

"Аз съм на 31, мъжъж ми е на 36 и двамата имаме момченце на 5 години. Също така имам и много привлекателна, 49-годишна майка, от която никога не съм очаквала, че ще ме предаде. Родена съм, след като тя е забременяла с мен от мъж, когото е виждала един единствен път. Двамата са имали отношения за една нощ и аз съм се появила 9 месеца по-късно. Никога не съм познавала баща си, нямам никаква представа какъв е той. 

жена

През целия ми живот майка ми ме е отглеждала сама и сме били само двете. Но това не успя да съсипе вярата ми в любовта и от 7 години съм омъжена. Толкова обичам мъжа си, винаги сме се разбирали и доскоро мислех, че нищо не може да помрачи отношенията ни. Явно съм живяла в голяма заблуда...

Вярвах, че съм голяма късметлийка, защото съпругът ми и майка ми се разбират отлично, радвах се, че тя го одобрява. Но никога не съм предполагала, че двамата ще имат афера, дори не подозирах, че помежду им има някакви симпатии и химия. 

Работя като медицинска сестра и често се налага да отсъствам от вкъщи, когато давам дълги, нощни смени и майка ми ми помага с детето. И в тези моменти, когато съпругът ми се прибира от работа, двамата се засичат. Всъщност, тя често остава и след като той се прибере и може да поеме грижите за сина ни. Никога не съм предполагала обаче, че тя иска да остане дори тогава, за да флиртува с него, както и той с нея. 

Една вечер обаче се почувствах отпаднала и ме освободиха от нощна смяна, за да си почивам и да оздравея. Когато се прибрах вкъщи, шокът беше огромен - когато стигнах в спалнята, видях съпруга му върху майка ми, правеха секс. 

жена, мъж

Почувствах се още по-зле от гледката и на секундата излязох от вкъщи. Това беше единственият път, в който се прибрах без да предупредя, че пътувам към вкъщи. Обикновено му се обаждам и му казвам, че се прибирам и като се замисля, всичко е изглеждало нормално вкъщи, с изключение на това, че майка ми всеки път изглеждаше сякаш лицето ѝ е зачервено и е изморена. 

Убедена съм, че тази афера се случва отдавна и че това съвсем не е бил първият път. Съсипана съм, не знам какво да направя!", Д. 

Вие какъв съвет бихте дали на героинята ни? Случвало ли ви се е да попаднете в подобна ситуация?

Четете още: Истинска история: Най-добрият ми приятел ми сглоби кухнята и спа с жена ми


Още по темата

Коментари

12
  25 май 2023 | 10:53 отговор
 

Да се включи и тя в секса

 
11 Бай хуй
  25 май 2023 | 05:53 отговор
 

Епа нема лошо блазя му на туй момче нйправете си тройка

 
10
  24 май 2023 | 21:21 отговор
 

Всички коментари на мъжкото съсловие тук са под всека критика на теб момиче казвам изтри от живота си и тозавинаги и двамата това не може да бъде майкасвършиха се мъжете за нея

 
9 Bogy
  23 май 2023 | 17:41 отговор
 

Тъщата върти къщата. Оправи тъщата за да ти е мирна къщата. Това е поговорка. Правилно се е насочил съпруга

 
8 Риа
  23 май 2023 | 11:31 отговор
 

В тези демонични времена,голяма част от хората,убийства,блуд,прелюбодейство....и т.н.липса на морал нравствен закон.....го мислят за нормално....светът изчезва,бавно но сигурно...

 
7 Риа
  23 май 2023 | 11:25 отговор
 

Най доброто решение и двамата вън и да забравиш за тях......дяволски изчадия

 
6 Риа
  23 май 2023 | 11:24 отговор
 

Най доброто решение и двамата вън и да забравиш за тях......дяволски изчадия

 
5 Иван
  23 май 2023 | 09:55 отговор
 

Млада госпожо, ако вас ви ебе редовно, какво значение има, че ебе и майка ви. Имайки предвид как е произвела вас, явно се е възприела като обществен задоволител за свободно ползване. Може пък просто да има много приятна путка. Не обръщайте внимание на такива дреболии.

 
4 Виктория
  19 май 2023 | 13:02 отговор
 

Изритай и двамата.Това предателство от най близките ти хора не се прощава.Простиш ли,значи не уважаваш себе си.

 
3 :)
  19 май 2023 | 11:28 отговор
 

Най-якото нещо на този свят е да покажеш на една жена, че е проста курва със собствените и номера. Щом тя си мисли, че може да се ебе с целия свят, значи всеки може.

 

Добави Коментар

Най-четени