Терминът ми е след 2 седмици и открих, че мъжът ми ми изневерява

15 февруари 2021 | 13:06
2702
3
снимки: Unsplash
3

Любовта е едно от най-красивите чувства на този свят, но несъмнено може да ни причини и много болка, когато тя не е докрай споделена. А още повече боли, когато научиш, че мъжът, от когото ще родиш до няколко дни, има паралелни отношения с друга. Има ли добър изход от тази ситуация и какъв е съветът на специалист в конкретната ситуация, вижте сега:

"С приятеля ми сме заедно от няколко години и трудно бих могла да опиша колко много го обичам. За съжелние преди дни научих, че той едва ли изпитва същото към мен. 

В момента съм бременна в 29-а седмица, остават само 14 дни до термина ми, но през последните месеци усещах, че той сякаш не е заинтересуван от мен и от бебето ни. Мислех, че си внушавам заради хормоните, които бушуват в мен, преди няколко дни обаче разбрах, че не е така. Случайно попаднах на няколко съобщения, които беше изпратил до някаква непозната за мен жена. От написаното виждам, че той ми е изневерявал и че все още поддържа отношения с нея. 

бременна жена, телефон

Сринах се... Последва скандал и го изгоних от вкъщи. Сега той ме моли да се върне отново и да започнем начисто, защото много ме обича и повече от всичко иска да е с мен и детето ни. Прекъснах всякакъв контакт с него и въпреки че той ми се обажда и ми пише, не му отговарям. Чувствам се прекалено наранена, за да откликна. 

Преди време се кълнеше, че гори от желание да бъдем заедно и да създадем семейство, а когато това се случи - той ме предаде и се държеше толкова студено с мен. Сега съм толкова уплашена и самотна. Нямам представа какво да направя", Елена.

бременна жена

Съветът на специалист: 

Преди всичко, мъжете много често се страхуват от бащинството. Дори и когато го желаят. Също така се притесняват да правят секс с бременната си половинка и изневерите в този период не са рядяък случай. Нищо не оправдава постъпката му, но по всяка вероятност е искрен с теб и наистина иска да продължите заедно напред. Ако връзката ви е достатъчно силна и двамата искате да работите над нея, нищо не е загубено. Съветвам те да му дадеш втори шанс и да се обърнете към терапевт, който да ви помогне да излезете от тази криза.

Четете още: 9 неоспорими признака, че той е бог в леглото

Още по темата

Коментари

3
  15 февруари 2021 | 18:57 отговор
 

Sega ili nikogaaaa. Zad vseki ebach se krie po golqm ebach.

 
2 :
  15 февруари 2021 | 17:11 отговор
 

Лилия Стаменова е Карбовски в пола. Занимава се само със свинщини. Очевидно само мъжкият пол изневерява, а останалата половина от човечеството е безгрешна като някакво божество.

 
1
  15 февруари 2021 | 17:00 отговор
 

Каква е тази бременност от 31 седмици? Нормалното са 40, не 31. Иначе - да, за съжаление мнооого мъже изневеряват, когато жена им е бременна. Не знам дали е заради натрупаните кг, дали защото престават да я възприемат толкова като сексуален обект и повече я виждат като майка, дали защото в съзнанието си вече са разграничили веднъж образа на майката от образа на жената, за да преодолеят Едиповия си комплекс... не се знае, но е факт.

 

Добави Коментар

Най-четени