Той обожава жена си, но ето защо спи със съседката и секретарката си

По правило сме свикнали да възприемаме мъжете като неверници, защото сексът с различни жени е в природата им. И от една страна сме прави, но от друга трябва да знаем, че понякога ние самите сме виновни за изневярата на любимия ни. Такава е ситуацията, пред която е изправен мъжът, чиято изповед ще прочетете след малко.

Той има съпруга, която обича безкрайно и дава всичко за нея, но не и верността си. Защо той реши да замести нейните ласки с тези на съседката и секретарката му? Отговор получаваме от самия него:

„С жена ми сме заедно от много години и винаги сме имали чудесен интимен живот. Имаме две деца, тийнейджъри, а любовта ни е изключително силна. Или по-скоро беше. От известно време насам съпругата ми ме отблъсква, когато пожелая да правим секс. След няколко отказа от нейна страна я попитах каква е причината и тя ми отговори, че е изгубила интерес към половия акт, дори предпочете да спим в отделни спални. От тогава тя се заключва всяка вечер, за да не мога да вляза при нея и да бъдем интимни. Нямам никаква представа на какво се дължи това, не мисля, че съм го предизвикал с нещо.



Винаги съм правил всичко за нея и децата. Имам успешен моден бизнес и всички пари, които печеля са за семейството, никога не се е налагало жена ми да работи. Заболя ме от лошото отношение, което тя започна да има към мен, не го бях заслужил с нищо.

Един ден секретарката ми напусна и трябваше да наема нова. Тогава на интервю при мен дойде едно страхотно 28-годишно момиче, към което веднага усетих силно привличане, но не направих нищо по въпроса, все пак съм напълно отдаден на семейството си. Новата секретарка, освен че изглеждаше прекрасно, се справяше отлично и с работата, но спазвах дистанция с нея. Никога не бяхме разговаряли по теми извън работа, докато една вечер колата ѝ не се развали и нямаше как да си тръгне от офиса. Тя се обади на майстор, който обаче можеше да ѝ помогне чак след 2 часа. Тогава реших да остана с нея, за да не чака сама.

Заговорихме се и от дума на дума тя ми сподели, че приятелят ѝ ѝ изневерява. Много се разстрои, разплака се и тогава я погалих по ръката, за да я подкрепя. Не след дълго скъсихме дистанцията и започнахме да се целуваме, а накрая завършихме със секс. Беше страхотно! От тази вечер нататък го правим от време на време. Започнахме афера, която приключи в началото на пандемията. Тогава момичето ми каза, че е твърде рисковано да се виждаме.



Няколко дни след това, излизайки на балкона, случайно видях една съседка, която ме помоли да ѝ помогна да премести нещо тежко и аз се съгласих. По това време жена ми беше излязла до магазина и нямаше как да забележи отсъствието ми от вкъщи, което се проточи почти час. В това време, най-неочаквано, със съседката започнахме да се целуваме, стигнахме и до секс. От този ден, тя ми се обажда винаги, когато забележи, че жена ми не е вкъщи.



Истината е, че сексът с други жени е вълнуващ, но ми е мъчно, че жена ми не ме желае. Бих дал всичко, за да бъдем отново интимни. Децата ни вече са големи и разбират какво се случва, защото с майка им често се караме. Те дори ни окуражават да се разведем, защото виждат, че не сме щастливи заедно.

И макар все още да живеем под един покрив и да се наричаме семейство, всъщност ние сме като двама съквартиранти, които не спират да се карат. Понякога имам чувството, че тази жена ме приема единствено като източник на прехрана и пари. Отчаян съм, толкова я желая, но тя всеки път казва „Не“. Какво друго можех да направя, освен крачка встрани?“

Четете още: Сексуалните удоволствия, които повече никога няма да изживеем след пандемията