Човешко е да се греши. Но има грехове, които мъжете трудно прощават. Силният пол не може да преглътне редица женски слабости, които могат да съсипят и най-стабилната връзка. Вижте кои са те:

Скандалджийство

По природа жените са емоционални и често влизат в конфликти с половинките си. За някои жени скандалът е ежедневие. Много трудно е да общуваш със скандалджийките. Но има и хитруши, които излизат от конфликтите с достойнство. Те знаят как нежно и женствено да поемат удара и да отстояват позициите си.

Лъжа

„На лъжата краката са къси“, е казал народът. Мъжете не са глупави и веднага разпознават женската хитрост и лъжа. Емоционалното послание, което се предава, когато една жена лъже, кара мъжете да избягват компанията ѝ. Никой не обича предатели и лъжци.

Разврат

Кой мъж обича жена му да е развратницата на квартала? Мъжете не понасят да се обвързват с жени, за които разхайтеният живот е приоритет. Една жена, на първо място, трябва да предизвиква уважение и да показва достойнство. Вулгарните жени плашат и отвращават мъжете.

Драматизиране

Всички познаваме такава жена – Кралицата на драмата. Постоянното хленчене, мрънкане и депресивно настроение могат да изкарат извън нерви всеки мъж. Ролята на вечната жертва ги потиска и те бягат като дявол от тамян от такива жени. Не е лесно да изтърпиш страдалки, които ронят сълзи за най-малкото нещо.

Алчност

Мъжете обичат жените да са спестовни. Но не и алчни и меркантилни. Ако жената умее компетентно да разпределя семейния бюджет, така че да има достатъчно за всичко, мъжът ще я носи на ръце. Жената, която може да си прави сметка, привлича силния пол. Алчната жена изглежда жалка в очите на мъжете.

Четете още: Доказателствата, че той просто си играе с теб