ТОП наръчник на руските любовници: Как да изневеряваш така, че мъжът ти да не се досети

05 юли 2020 | 11:11
6071
11
снимки: Unsplash
11

Всяка една жена има право на личен живот и на щастие, дори ако е вече омъжена. При това обаче обвързаните дами имат и задължения и не бива да забравят за семейството си и за чувствата на партньора. Ако сърцето и хормоните ви нашепват, че няма да мирясате, докато не се озовете в леглото с новия си обожател, а при това не искате да се развеждате – тази статия е за вас.

Влюбената жена, дори и да осъзнава, че тази „нова любов“ няма бъдеще и е обречена да си остане временна авантюра, много трудно се сдържа да не демонстрира чувствата си. Отвътре й идва да покаже на целия свят, че е щастлива и окрилена! Замислете се обаче дали е нужно и разумно мъжът ви също да стане свидетел на вашата еуфория?

Ако отговорът е „не“ – погрижете се всичко да е скрито-покрито и не разчитайте сляпо само на късмета си.

Кажете си, че освен нова любов сте получили и главна роля в риалити-шоу. Най-важното е да контролирате лицето си – то не трябва да изглежда твърде щастливо.

Едно неизменно правило - вдигайте телефона
Задължително приемайте обажданията на мъжа си! Дори ако позвъняването ви хваща насред супер-креативен секс. Ако съпругът ви попита защо дишате толкова тежко, кажете, че отивате у приятелка, а асансьорът не работи и затова се качвате пеша до 12-тия етаж.Нагласете мизансцена, отделете си време


Ако сте научили всички вкъщи, че имате еднакъв ежедневен маршрут, че всяка вечер се прибирате по едно и също време от работа, не излизате с приятелки, а през уикенда печете кексове и гладите ризите на мъжа си – всяко отклонение от графика ще се набива на очи. Подгответе си позициите предварително!

Първо - за да създадете благоприятна обстановка за незабележима изневяра, разширете списъка от места, където можете да отидете. Не е нужно да докладвате къде точно спортувате, къде си правите маникюр и педикюр, къде се епилирате, къде си „прочиствате чакрите“ и при кой козметик ходите. Мъжът ви обаче трябва да знае (чисто теоретично), че всичките тези места и хора съществуват и са реални.

Второ – измислете си поглъщащо времето ви занимание (кибиченето по форуми не става). Нека да е някакъв курс или тренинг, например. На въпросите от типа „Това пък за какво ти е?“ смело отговаряйте, че е време да помислите за кариерата си/личностното си израстване/духовната си страна и да се разсеете малко от бита и рутината. Плюс – ще разширите кръгозора си; минус – ще трябва да се постараете графикът на заниманията ви да е крайно неудобен за мъжа ви, който може да поиска да ви закара до мероприятието или да ви вземе оттам.

Затваряйте прозорците


Днешно време компютрите и другите устройства са достатъчно мощни, за да поддържат десетки отворени табове и прозорци. Но и вие самите бихте ли се въздържали да не хвърлите едно око на чатовете на мъжа ви в социалните мрежи? И той сигурно няма да устои на изкушението. Хората са не по-малко любопитни от котките. Не създавайте почва за случайни издънки, не запазвайте пароли в браузера си и не оставяйте отворени страници.

Трето – намерете си приятелка, обременена с купища проблеми. Много ясно – само вие можете да я спасите. Приятелката трябва да бъде не твърде ярка красавица (иначе той може и да не ви пусне „на лов за мъже“ с нея), да внушава доверие. Няма да е зле на няколко пъти да я покажете на живо на мъжа си.

Измислете си свой списък с причини, поради които сте започнали да закъснявате или да се прибирате по нощите. Не прекалявайте до изтъркване с извиненията „Имаше задръстване“ или „Бях у приятелка“.

И като цяло – лъжете възможно най-малко. Понякога можете с честна и сериозна физиономия да отговорите на въпроса „Къде беше?“ с „У любовника си, разбира се“. Само не изпадайте в подробности.

Взривоопасни дреболии


Липсващите презервативи в опаковката и празният блистер от хапчета за експресна контрацепция могат да предизвикат чуденки и въпроси. Мисли за изневяра могат да пробудят и по-дребни детайли – откъснати части от опаковки на контрацептиви по джобовете, облечено наопаки бельо... И дори тази статия – изтрийте я от историята на браузера си!

Алибито може да е три вида – желязно, мътно и недоказуемо. Практиката показва, че железните алибита често изглеждат нагласени, а мътните правят впечатление на най-достоверни. Тоест уж не помните всичките си движения в рамките на деня, но не демонстрирате пристъпи на амнезия. Най-добрите доказателства ще са косвените потвърждения на думите ви – рекламна брошура, салфетка от дадено заведение, карта за отстъпка, рекламно кибритче. Но внимавайте - косвените „улики“ работят във ваша полза, само ако сте споменали за желанието си да посетите конкретно място. В противен случай могат сами по себе си да предизвикат подозрения.

Един съвет – най-добрата защита е нападението. Дръжте мъжа си под контрол, обаждайте му се периодично, дори ако не ви се иска. Цупете се от време на време и го „ободрявайте“ с въпроси от рода на „Защо цял час не ми отговори на есемеса?“, „Къде беше?“, „Къде си?“, „Кога ще си дойдеш?“, „Защо не си се прибрал още?“. Не отказвайте секс и си позволявайте да бъдете „ревнива“.

Обажданията от любовника


Не го записвайте в телефона си като „Слънчицето“ или „Душицата“, не му измисляйте женско име (ами ако мъжът ви някой път вдигне телефона, когато той се обажда?) и не го кръщавайте лаконично „Фризьор“. Просто не запазвайте номера му в паметта на телефона си! Едно късче хартия с небрежното „А. Б. – администрация“ ще е достатъчно.

Миризми


Мъжките списания често съветват читателите да подаряват на любимите си един и същ парфюм. Възползвайте се от това ноу-хау и подарете на мъжа си и на любовника си еднакви аромати.

Не се уединявайте с телефона си, ако любовникът ви звънне „просто така“, защото се е разнежил. Може да обясните някак самия разговор, но трудно ще намерите оправдание за блажената си усмивка и отвеяния си поглед после. Впрочем, не прибягвайте и до изтриване на списъка на обажданията – това изглежда подозрително. Но във всички случаи ще е добре да изключите сигнала за получаване на съобщение.

Един ценен съвет – внимавайте особено по празници! Нищо не изглежда по-съмнително от жена, която седи на маса с мъжа си и с всичките им приятели и упорито цъка есемеси.

Топ 10 издънки

- Случайна среща (на улицата или в любимото ви заведение);
- Използвани чифтове билети, касови бележки (на тях пише не само сумата на сметката, но и часа, името на заведението, направените покупки);
- Увереността, че детето ви е твърде малко, за да издаде нещо на татко;
- Прочетени есемеси и писма;
- Подслушани телефонни разговори;
- Диагностициране на венерически заболявания;
- Отказ от секс със съпруга или пък обратното – демонстриране на нови и неподозирани умения;
- „Странно“ изражение на лицето;
- Необясними подаръци или подаръци с твърде дълга и подробна история;
- Рязка промяна на имиджа и навиците.

Благодарение на технологичния прогрес при желание мъжът ви може:

- да получи разпечатка на обажданията ви;
- да засече по приложения къде се намирате;
- да ви локализира чрез защитна GPS-система на колата;
- да хакне имайла ви;
- да прочете съобщенията ви в социалните мрежи;
- да провери траншовете и разплащанията по сметката ви – особено ако имате обща сметка.

Готовност №1

В чантата си непременно трябва да имате мокри кърпички, парфюм, козметика. Някои дами си носят дори и чисто бельо, душ-гел, шампоан и хавлиена кърпа – една карта за фитнес ще ви даде правото да разнасяте подобни неща. Задължително проверявайте дали из чантата ви и джобовете ви не са се запилели издайнически дреболийки – парчета от опаковки и празни блистери. Оглеждайте внимателно дали по вас, по дрехите ви и по бельото ви не са останали чужди косми. Може да ви издаде и котешката козина, ако вкъщи нямате котка. Не забравяйте, че сексът трябва да е безопасен – нали не искате венерически заболявания и нежелана бременност? И преди да се приберете вкъщи, обърнете внимание как изглеждате. Трябва да сте в рамките на стандартния си изглед. Не хуквайте да вземете душ, веднага щом се приберете – това със сигурност ще предизвика подозрения.

Пък ако всичките ви хитрости не са свършили работа и всичко е станало очевидно – не си признавайте! Плачете, но не се оправдавайте. Това с нищо няма да ви помогне.

 

Още по темата

Коментари

11 хахахаха
  06 юли 2020 | 10:40 отговор
 

рускините поне се пазят и името си и имиджа си....наште не им дреме,и е мурафет да ги хванат,а като ги хванат,обясняват че мъжът им е я импотент,а с малка пишка...Е,кои са по свет????

 
10 sa
  06 юли 2020 | 10:02 отговор
 

това списанийце само подсрекава жниете към разврат, после реват, че ги опердашили, домашното насилие, мъжа в къщи насилник и т.н. няма такова нещо като право на личен живот в рамките на семейството. в семейството живота си е общ и нямаш право на "личен" каквото и да значи това. всеки да живее сам за себе си в рамките на брак и семейството. това е невъзможно и всеки опит води само до главоболия, неприятности, разходи, съсипване на общопостигнатите блага. нещастие за децата ,развод, омраза и т.н. питайте хора минали по тоя път дали има щастлив край. но може би пропагандатата на това списайнице е да нямат хората щастливи връзки, а да разбиват семействата и да живеят хората в нещастие сами. да няма деца, да се атомизират хората. евроатлантически ценности.

 
 
...
09 юли 2020 | 01:13

Изневярата е повод да пребиеш или убиеш жена си ли бе?! Ти точно сега спечели наградата за най-тъп коментар в целия този неадекватен сайт!

 
ортодокс
22 юли 2020 | 15:02

+++++++++++...Чудесно казано!

9 Прилеп
  06 юли 2020 | 09:39 отговор
 

Да не съ гониме, че да ни съ фаниме!

 
8 Ruskinqta
  06 юли 2020 | 00:50 отговор
 

I bulgarskite k -vi ne sa po malki

 
7 Освободител
  06 юли 2020 | 00:01 отговор
 

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НЕ БИ ПРОСЪЩЕСТВУВАЛА И ДЕН БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПОЖИЗНЕН ВОЖД,КОЙТО С ИДИОТСКАТА СИ НЕПОГРЕШИМОСТ КОПАЕ ГРОБОВЕ...

 
 
06 юли 2020 | 00:39

А, носят ли ти се фесове?

6
  05 юли 2020 | 23:28 отговор
 

Готина статия. Моралистите пак изпълзяха и побесняха. Статията е забавна и полезна за много жени, със сигурност.

 
5 СЕРЕГЕЙ
  05 юли 2020 | 22:40 отговор
 

БАБОЧКИТЕ В ПРОСИЯ СА ИЗНАЧАЛО С ПРЕТЕНЦИИ,РАЗБИРА СЕ-БЕЗ ПОКРИТИЕ.ЛЕНИВИ,ВОНЛИВИ,НО НЕ ЛЪЖАТ-ПРОСТО ТАКА СИ ДИШАТ...

 
 
06 юли 2020 | 00:40

Най-красивите жени!

4 Йокин
  05 юли 2020 | 20:54 отговор
 

Най-ми хареса,не си признавайте,правих секс със семейна колежка,питам я,ако сега ни набара съпруга ти какво следва,отговорът бе,СКУПИ,НЕ СИ ВИДЯЛ ПРАВИЛНО.

 
3
  05 юли 2020 | 20:24 отговор
 

Хареса ми!Забавно!

 
2 Леле
  05 юли 2020 | 19:10 отговор
 

Доживях една смислена статия да качите!

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.