Когато сме във връзка с човек, когото обичаме, винаги сме готови да задоволим желанията му и да направим всичко възможно той да бъде щастлив с нас, особено по отношение на секса. Но какво трябва да направим, ако той иска от нас нещо, за което не сме готови, нямаме жлание и дори ни кара да изпитаме страх? Например тройка? А ако той е готов да я направи, дори и без нас?

Днес решихме да наблегнем на този въпрос, пред който са изправени много жени. Защото знаем, че за мъжа няма нищо по-възбуждащо от тройка с две дами, нали? Но не е никак приятно да знаем, че любимият ни иска да го поделим с друга, а и тройката винаги би могла да постави отношенията с партньора ни на кантар. И вероятността между него и третия човек да се зародят по-дълбоки чувства, винаги съществува.

Все пак - ако някой е решил да ви изневери, никой не може да го спре, дори и самите вие. Той ще го направи с или без ваше знание и одобрение, а по-често се случва тайно. Но ако любимият ви предложи да участвате заедно в тройка или дори ви съобщи, че ако вие не желаете, то той ще го направи без вас, трябва добре да обмислите как да постъпите. И на първо място да се запитате какво искате да бъде общото ви бъдеще. И дали изобщо имате сходни виждания за сексуалния ви живот. И помнете - никога не правете нещо, което ще ви накара да се почувствате обидени, пренебрегнати или тъжни, само за да задоволите желанията на партньора си. Защото по този начин той ще получи това, което иска, а вие ще бъдете ощетени, което ще наруши баланса в отношенията ви. Тоест - жертвата ви ще се окаже напълно ненужна.

Много често подобни ситуации се случват, когато мъжът не е имал голям опит в секса и все още има неосъществени фантазии. Но другият, много важен, фактор е дали с партньора имате еднакви желания във връзката - от това дали желаете брак и деца до това дали и двамата виждате връзката ви като моногамна или по-скоро полигамна. И колкото по-рано се случи това уточнение, толкова по-бързо ще разберете дали отношенията ви имат бъдеще, или са просто емоция, която трябва да бъде изживяна, но нищо повече.

А колкото до принципа "Ще направя всичко, за да си щастлив с мен":

Никога не се хвърляйте в подобни генерализации, тъй като щом четете тези редове, вероятно сте в сиитуация, в която не сте готови да направите всичко. Защото тройката, макар и само задоволяване на фантазия и сексуален акт, може да ви нарани душевно. И не е нужно да го правите, ако се чувствате притеснени. Правете компромиси, но никога не пренебрегвайте себе си по начин, който ще се отрази пагубно на психиката ви и ще ви направи нещастни. Защото вие няма да спечелите от задоволяването на желанието на партньора ви, единствено ще навредите на себе си и балансът във връзката просто ще изчезне.

Може би най-важният принцип, който трябва да запомните е: Ако щастието на партньора ви зависи от вашето нещастие, то жертвата е напълно безсмислена.

Четете още: Какво се случва с мъжа, ако не е правил секс дълго време