Автор
Антония Дамянова

Тя е на 24, а той - с 61 години по-възрастен от нея: Историята на една любов, която не познава ограничения

Миракъл Поуг от Старквил, Мисисипи, и Чарлс Поуг са интересна и атрактивна двойка, чиято любов не познава граници и предели. 24-годишната афроамериканка е с цели 61 години по-млада от съпруга си – 85-годишният Чарлс.

Младата жена усеща прилив на вълнение още на първата си среща с Поуг, с когото се запознава на работното си място през 2019 г. Чарлс, който е пенсиониран брокер на недвижими имоти, признава чувствата си пред Миракъл едва година след запознанството им. Предлага ѝ брак през февруари 2020 г., а през юли 2022 г. си казват заветното „Да“. Описват сватбата като „най-хубавия ден в живота им“.

View post on Instagram
 


"Разбрах на каква възраст е той, когато си зададохме въпроса за датата на раждане и той каза, че е роден през 1937 г. Никога не съм поставяла въпроса за възрастта му, просто искахме да видим как ще се развие връзката ни. Не ме интересува дали е на 100, или на 55 години, харесвам го такъв, какъвто е. Мислех, че е може би на 60 или 70 години, защото изглежда толкова добре. Винаги е бодър и активен“, споделя Миракъл.

Сега голямата им мечта е да имат деца. Възрастовата разлика от 61 години не плаши американката и макар да знае, че е възможно да го надживее партньора си, тя повече от всичко иска да го дари с наследници.

View post on Instagram
 

"Вече ходихме в клиника за инвитро, в която доловихме предразсъдъците относно годините ни, въпреки че не ни познават. Искам обаче той да има поколение и бих забравила за всичко това, стига да ми дадат бебе. Може би възрастта на Чарлс ще ни попречи, но аз съм подготвена, че може и да не се получи“, разказва 24-годишната Миракъл, която често се тревожи за здравето на съпруга си, но предпочита да гледа на нещата от позитивната страна.

Заради огромната разлика в годините на връзката им не се гледа с особено добро око в интернет пространството. Двамата често са смятани за баща и дъщеря, или за дядо и внучка.

View post on Instagram
 

Самите те не виждат нищо странно във връзката си, обичат се и се чувстват щастливи един с друг. Когато се разхождат по улиците, се опитват да не обръщат внимание на подмятанията и укорителните погледи на непознати минувачи край тях.

„Странно е, че хората обвиняват мен, тъй като той е по-възрастният. Той е с мен по свое собствено желание, той ме избра. Научих, че е нормално хората да изказват мнението си, все пак живеем в свободна държава“, отбелязва още младата жена.

View post on Instagram
 

Четете още: Колко години е идеалната разлика във възрастта между мъжа и жената