Има два типа възрастни дами и господа – такива, които отказват да бъдат в крак с времето и прекарват дните си пред телевизора и такива, които живеят днес и се възползват максимално от новите технологии, защото все още имат желание за живот и нова тръпка. Е, 60-годишната Елена е от вторите. Нещо повече – тя дори е успяла да намери любовта в сайт за запознанства.

Тя е дама, която е видяла достатъчно от живота и е готова да посрещне единствено положителните неща, които могат да ѝ се случат. Самата Елена разказва, че си е създала акаунт в сайт за запознанства, за да има с кого да общува и да се забавлява, вместо да гледа телевизия в събота вечер. Зад гърба си тя има един тежък развод, а двете ѝ деца живеят в чужбина.



Елена обаче не открива просто другарче, с което да си говори, а е истински влюбена в инженер, вдовец и е на нейните години. Името му е Марио, с когото тя се среща само след няколко дни, прекарани в приятен чат. Оказва се, че двамата имат много общи неща, включително и че са завършили едно и също училище. Марио успява толкова да заплени Елена, че в момента тя си избира сватбена рокля.



60-годишната бъдеща булка споделя, че е подходила с известни резерви към онлайн запознанствата, но след няколко седмици е разбрала, че решението ѝ си е струвало. Тя се влюбила в Марио още на първата им среща. По нейни думи той е изключително красив мъж, на чието лице е изписана мъдрост и топлина. Първоначално отношението между Елена и вдовеца били чисто приятелски, после дошъл моментът, в който двамата решили, че са готови да се отдадат на страст между завивките и ето че днес вече се приготвят да се врекат във вечна вярност и любов.

Елена е откровена, че обожава срещите с Марио и тръпката отново да се гримира и да се приготвя за излизане в събота вечер. И до днес тя е благодарна за съществуването на сайтовете за запознанства, защото в противен случай едва ли щеше да срещне любовта отново.

Четете още: 10 причини разводът да е за предпочитане пред лошия брак