Стане ли дума за живота на човека до нас, в много случаи ние просто ставаме случайни "свидетели", като слушаме какво ни говори той, без истински да го разбираме.

За да се поставиш на мястото на мъжа до теб по-добре, ти предлагаме няколко съвета, с които да експериментираш и да видиш ефекта!

Мъжете са чувствителни, опитай се да се съобразиш с това

Истината е, че мъжете не са безчувствени или безсърдечни, а напротив - замислят се както за твоите чувства, така и често си патят от собствените си емоции. Разбира се, не би трябвало да изхождаш от собствените си емоции, а напротив - двамата ще се познавате толкова добре, че на теб ще ти е ясно кога си прекалила и наранила чувствата му и кога не.

Лоялни са в мисленето и в действията

Според най-новото проучаване, статистически мъжете са също толкова лоялни към партньора, колкото и жените. Затова би трябвало, съветват психолози, да мериш нещата според собствените си действия. Тоест в една връзка вие би трябвало да сте огледало един на друг - каквито граници си поставяш ти, такива ще си поставя и той.

Те харесват женствени фигури и естествени тела

Не всички мъже си падат по жени тип "манекенки", като дори повечето предпочитат естествените форми. Ето защо няма смисъл да размишляваш над това какво е искал да каже за фигурата ти, а просто по принцип да си с нагласата, че той те харесва такава, каквато си.

Мъжете показват, че те харесват, като ти помагат

Егото при жените е почти толкова голямо, колкото и при мъжете, ето защо много често ние отказваме помощ. В същото време, обаче, мъжете биха се радвали на това да ти помогнат във всяка ситуация, дори заедно да седнете и да решите даден проблем. Така че следващия път, в който ти потрябва съвет, обърни се към половинката си.

Четете още: