Тя разби семейството ни: Хванах жена ми в изневяра с най-добрите ми приятели

14 март 2023 | 14:25
2220
7
снимки: Unsplash
7

Чували сме, че най-голямото наказание за един мъж е половинката му да флиртува или по-лошо - да му изневери с най-добрия му приятел. Но истинските сърцеразбивачки не се ограничават само до един, в днешната ни история ще разберете как една съпруга е успяла да влезе под чаршафите с най-близките другари на мъжа си, докато той не подозира абсолютно нищо:

"Със съпругата ми сме женени от 12 години и напоследък имаме проблеми, но се оказа, че ситуацията помежду ни е много по-лоша, отколкото предполагах. Никога не съм мислил, че тя е склонна да ми изневери, при това с най-добрите ми приятели. Шокиран съм!

мъж

Тя работи в една и съща охранителна фирма с единия от тях, аз съм полицай. През годините съм чувал от приятеля ми за цял куп афери и изневери, които се случват на работното им място. Включително за тройки и всякакви заигравки за една нощ. Жена ми мълчеше за тези неща и твърдеше, че не е забелязала нищо такова.

 

Никога не съм бил ревнив и понеже бракът ни беше щастлив, просто слушах историите, смеех се без дори да предполагам какво се всъщност се случва. Докато преди няколко месеца не започнахме да се караме. Един ден аз ѝ казах, че не можем да продължаваме със скандалите, особено когато дъщеря ни е вкъщи и се разстройва от спречкванията ни. Тогава тя се разкрещя и каза, че трябва да се разделим. 

Бях шокиран и съсипан, но нямах друг избор, освен да се съглася. Известно време продължихме да живеем заедно и все пак се надявах, че има начин да оправим отношенията си и да се съберем. Но една вечер се прибрах от работа, докато детето ни беше при родителите ми и гледката, на която се натъкнах в хола ме срази - жена ми правеше секс с единия ми най-добър приятел, докато другият ги снимаше с телефона си. След това разбрах, че тя е спала и с двамата...

жена, мъж

От този момент не мога да спя, не мога да ям, съкрушен съм. Тази жена разби семейството ни.", А.

Вие как бихте постъпили в такава ситуация?

Четете още: 6 признака, че носите 'венец на безбрачието' и как да се отървете от проклятието на самотата


Още по темата

Коментари

7 статията
  16 март 2023 | 11:53 отговор
 

статията трябваше да започне - аз съм полицай, а жена ми работи в охранителна фирма. нямаше да я чета по нататъка. от един дол дренки боклуци

 
6 най добрите приятели
  16 март 2023 | 11:52 отговор
 

дошли на гости и жена ти като гостоприемна домакиня ги почерпила по една потка.

 
5 че
  16 март 2023 | 11:51 отговор
 

че позабавлявай се с приятелите си. снимай ги на сандвич със жена ти.)))) въртете я на чеверме, много доволна ще остане. ще продължи щастливия живот заедно с най добрите приятели.

 
4 ако
  16 март 2023 | 11:50 отговор
 

ако го правеше с най големите му врагове по добре ли щеше да се чувства??? по добре да ядеш торта с приятели от колкото лайното си сам.))))

 
3
  15 март 2023 | 20:30 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 46999 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2 Гадна
  15 март 2023 | 07:38 отговор
 

ситуация, но мъжете постоянно го правят. Защо жените да не могат? Апропо: мъжете са по-големи ку.ви от жените. Няма мъж умрял само с една жена, но има жени, които са били само с един мъж цял живот.

 
1 Иван
  14 март 2023 | 18:06 отговор
 

Бракът е приключил. Приятелството на автора с двамата му другари— също! Това не са му приятели, поругали са честта му, също и дома му! Съпругата му е долна твар, отвсякъде мирише на мърша. Важният въпрос тук е как авторът е допуснал това отношение към себе си от тези тримата? И при това пита как да постъпи? Ето как: на първо време изхвърля и тримата от живота си. И второ: започва терапия с професионалист за подобряване на самооценката си. В противен случай ще налети на още по- драстични гаври с личността му. Желая му успех!

 

Добави Коментар

Най-четени