Автор
Теодор Муховски

В чантата на съпруга ми намерих използвани опаковки виагра

Един ден реших да надникна в чантичката на съпруга си и останах шокирана от това, което намерих в нея.

След откритието подозирам, че той ми изневерява, тъй като единственият ни интимен контакт е, когато аз му предлагам секс. Когато направя първата крачка, той се съгласява без проблем. Но като се замисля, той не се е опитвал пръв да ме предразположи поне от година насам.



Аз съм на 51 години, а съпругът ми е на 55. Заедно сме от 20 години и като изключим леко разочароващия ни любовен живот, мислех, че имаме силна и стабилна връзка. Един ден случайно проверих малкото странично джобче на неговата чантичка, търсейки капки за алегрия, и открих цели две опаковки виагра. В едната липсваха три хапчета, а срокът на годност беше до декември тази година, а в другата нямаше две таблетки.

Работата ми е свързана с чести пътувания, така че той има възможност на повече свобода и независимост.

Скоро трябва да замина отново и сега вече се страхувам от това. Имам чувството, че щом си тръгна, някой друг ще се промъкне и ще прави секс с него.



Не мисля, че някога е използвал хапчетата с мен, така че защо ги има? Сигурно ми изневерява. Много съм изненадана и наранена от това. Искам да му кажа, че съм ги открила, но нямам смелостта да го направя.

Той не обича да се караме и мрази всякакви сериозни разговори за връзката ни. Ако трябва да съм наистина честна, се страхувам от това, което може да ми каже.

Не мисля, че ще успея да забравя случилото се и да се отпусна, и не знам как да реагирам.
Затова си позволих да попитам специалист какво да предприема. Ето какво ме посъветва той:



"Знам, че това изглежда много подозрително, но не правете прибързани заключения. Не разполагате с никакви доказателства, че мъжът ви ви изневерява. Възможно е да използва виагра за собствено удоволствие. Знам, че той може да не иска разговор, но не е нужно да се конфронтирате или да хвърляте обвинения, особено ако либидото му е нещо, което вече сте обсъждали.

Но ако няма да можете да забравите за това, по-добре повдигнете темата. Кажете му, че сте намерили опаковките от виагра, когато сте търсили лекарства, подхвърлете му го съвсем невинно.

Кажете му, че сте били толкова изненадани, че дори не сте му казали нищо, но сега бихте искали той да изясни мистерията. Запазете спокойствие, но признайте, че сте обезпокоени и притеснени. Разказът му или ще ви убеди, или не, но е важно да запазите хладнокръвие."